Jättömaa HEPPA

  From until   http://wastelandfest.net/  
Kulttuuritallit, Kouvola   Show map  
breaks, chill, disco, drum'n'bass, experimental, industrial, house, oldskool, techno

ODKID
SARANA
PINK TWINS
ESA KOTILAINEN
KOELSE
MÉR
TOMPLEX
DIOXINE WAVES
CIMI HENRY'S TEKNOBAND
DJ FETT BURGER (NO, Sex Tags Mania)


VJ RANDOM DOCTORS
VJ KLAUSTROFOBIA

JÄTTÖMAA FESTIVAALI 19.-21.7.2013

HEPPA! [ AMBIENT | DANCE | SOUND | VJ ]
ELI KOKEELLISEN ELEKTRONISEN MUSIIKIN ILTAMAT JÄTTÖMAA FESTIVAALEILLA
TANSSIA, AMBIENTTIA, ÄÄNI-, VIDEO- JA VJ-TAIDETTA
TALLIT, KOUVOLA
LA 20.7.2013 [14 - ]
ilmainen

Facebook event: https://www.facebook.com/events/146279888901644


ODKID
Joutsenon maailmankuulu ambient-supertähtönen repii sisäavaruutesi auki ja ripottelee nonparellejä päälle. Taitaa stereofooniset kurkipotkut.
www.soundcloud.com/odkid

SARANA
Sarana on intuitiivinen äänen polku, joka haarauduttuaan kauempana ihmisen syvyyksissä on nyt oppimassa todellisuuden havainnointia spektrianalyysin kautta - äänet muuttuvat musiikiksi rekursiivisessa prosessissa, joka luo arvaamattoman - äärettömän mikrotonaalisen ambient-kudelman.
www.sarana.biz

PINK TWINS
Pink Twins, suomalaisen elektronisen musiikin ja videotaiteen messiaat ja todellisuuden mestarit, esittelee Hevostalleilla ainutlaatuisen sekoituksensa psykedeelistä äänivallia ja välkkyvää kuvavirtaa. Pink Twins, helsinkiläiset Juha ja Vesa Vehviläinen ovat tulleet tutuiksi kokonaisvaltaisista konserteistaan ja näyttelyistään 1990-luvun lopulta lähtien konserttisaleilla, festivaaleilla ja taidemuseoissa Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa.
www.pinktwins.com

ESA KOTILAINEN
Esittää mm. osioita teoksesta "Ajatuslapsi" vuodelta 1977. Levyä pidetään suomalaisen ambient-musiikin alkuteoksena.
fi.wikipedia.org/wiki/Esa_Kotilainen

KOELSE
Luonnoksia post-digitaalisen ajan elektroniseksi musiikiksi elämäntavaksi ja uskonnoksi. Koe elektroniikkaromun transformaatio ääntätuottavaksi organismiksi. Näe saastateknologian ja ihmisen sensaatiomainen symbioosi: KOELSE
www.koelse.org

MÉR
Aikasemmin toisella nimellä esiintynyt artisti/tuottaja debytoi uuden nimensä alla. Linja on ambient / tekno.

TOMPLEX
Tomplex tarjoilee lievästi vinksahtanutta elektronista rytmimusiikkia samettisten sointujen kera. Julkaisee musiikkiaan oman Bassalva levymerkin alla yhdessä Mikken kanssa.
www.tomplex.com

DIOXINE WAVES
Dioxine Waves on electrofriikki duo Kuusaalta. Audiomatkailua paranoiasta autuuteen. Musiikillinen ensijulkaisu arvostetulla saksalaisella Solar One Musicilla. Kotipaikka the den, tellus.
www.soundcloud.com/dioxinewaves

CIMI HENRY'S EX-PIRI ENSEMBLE
Yhdistää musiikissaan teknon ja hurriganes henkisen rockmusiikin. noin niinkun koemielessä. On aiemmin tehnyt musiikkiia mm. Kapteeni Shiva-kirjasarjan soundtrackille, sekä yhden toistaiseksi julkaisettoman levyn. Cimi Henry (kitara, laulu), Anders Witchblade (rummut, laulu), Tempest Deathawk (basso,laulu), Jamie Chiphill (synat, laulu)

DJ FETT BURGER (NO)
DJ Fett Burger is along with his brother, DJ Sotofett, half of the duo responsible for the much celebrated Sex Tags Mania imprint, as well as head of the Sex Tags UFO label. Not to mention a brilliant DJ and music-wiz. For reference, check out his highly recommended DJ-mixes online.
http://sextags.com

RANDOM DOCTORS (VJFINLAND)
Random Doctors on vuonna 2004 perustettu VJ-ryhmä, joka esiintymisillään pyrkii luotaamaan kulttuurista alitajuntaamme, pelottomasti haastaen yleisön, dj:t ja muusikot ylittämään rajansa. Suurilta festivaaleilta pienimpiin UG-klubeihin ja taidetapahtumiin Random Doctors pysyy uskollisena tavoitteelleen, etsien maagista hetkeä jolloin musiikki, videot ja yleisö kohtaavat ja muuttuvat yhdeksi.
www.randomdoctors.com

KLAUSTROFOBIA (VJFINLAND)
Vj Klaustrofobia on yhdenmiehen VJ -akti, jonka juuret ovat nykytaidemaailmassa. Hänen töitään on ollut kansainvälisesti nähtävillä ROR -Ryhmän (Revolutions On Request) näyttelyissä. Klaustrofobia on esittänyt visuaalejaan vuodesta 2004 yhdessä eri yhtyeiden kanssa, performansseissa, klubi-illoissa sekä muotinäytöksissä.
www.klaustrofobia.com


HUOM! Tsekkaa myös muu Jättömaa festivaalin ohjelmisto
http://wastelandfest.net/


Jättömaalla tavataan!

pax pax