Mikael Weermets & Jace Headland – T.G.I.Summer Santorini NATIVES

  From until   Tickets 12€   Age limit: 20   www.facebook.com/…/ThankGodItsSummer  
Night Club Sky, Vaasa   Show map  
hard, house

☼ Mikael Weermets ☼ Jace Headland ☼

T.G.I.Summer – Your Local Summer Dealer – & Sky Nightclub present: Suomen kuumimman ja kauneimman kesäklubin NATIVES-bileet. Näissä kemuissa villi puolesi on yhtä musiikin kanssa ja mielesi sulautuu bileviidakon mystisiin valoihin ja olentoihin!

Let your primal instincts and inner wild take control!

☼ INFO ☼

T.G.I.Summer NATIVES – Santorini
20th of July 2013
Sky Nightclub
K-20
Liput 9 €/12 € (klo 22-23, klo 23->)

☼ Mikael Weermets ☼

“Fuck genres“ mottonaan ja "Sound of now" visionaan ruotsalainen Mikael Weermets, on kovaa vauhtia kipuamassa maailman tunnetuimpien DJ-artistien kärkikaartiin. 26-vuotias Weermets on ehtinyt valloittaa klubeja Singaporesta Miamiin ja hänen useat julkaisunsa ovat keikkuneet muun muassa Beatport Chart -listan kärjessä. Tämä kaikki tuntuu kuitenkin olevan vasta jäävuoren huippu ja tätä nuorta pioneeria kannattaakin pitää silmällä. Kuten DJ-supertähi Tiësto asian ilmaisi, Weermets on sadan prosentin varmuudella EDM-skenen "The next big thing“.

Kuuntele Mikaelin uusi Panorama -hitti tästä:

Lisää:
www.facebook.com/MikaelWeermets
www.twitter.com/MikaelWeermets
www.soundcloud.com/MikaelWeermets
www.youtube.com/MikaelWeermetsTV

☼ Jace Headland ☼

Pohjoismaiden tunnetuimman klubibrändin, ruotsalaisen Monday Barin resident DJ ja legendaarisen Monday Bar risteilyn isäntä Jace on kunnioitettu nimi suomalaisessa klubiskenessä. Mies on soittanut mm. Ministry Of Soundissa ja Creamissa Armin Van Buurenin, Markus Schulzin ja Paul Oakenfoldin kaltaisten tähtien rinnalla. Jace Headlandin soittotaidot yhdistettynä hänen superenergiseen lavaesiintymiseensä räjäyttävät yleensä bileet kuin bileet kattoon ja siitä läpi.

Kuuntele Jacen uusi Guestmix Sayzsationissa tästä:

☼ T.G.I.Summer ☼

Thank God It's Summer on synonyymi kesäisille ihmisille, unohtumattomille illoille sekä hyvälle tanssimusiikille. Panostamme kerran kuukaudessa järjestettävissä illoissamme laadukkaaseen musiikkiin ja kesäiseen fiilikseen.
Tutustu Facebook sivuihimme tästä: http://www.facebook.com/ThankGodItsSummer

☼ "Thank God It's Summer – Your Local Summer Dealer" ☼