BASSLINE FESTIVAL PRESENTS: SOMETHING GOOD DJs @NAMU

  From until   Tickets 10€   Age limit: 24   www.facebook.com/…/140850022778213  
Namu, Helsinki   Show map

SOMETHING GOOD DJs

Siitä lähtien, kun Otto Yliperttula ja Karolus Viitala julkaisivat debyytti EP:n ”Solence/Cielo/1:28am”, kaksikko on pitänyt tanssilattiat kuumina persoonallisella house-musiikillaan. Duon ensimmäinen hittibiisi ”Solence” pysyi Beatportin Top 100 -listalla neljä viikkoa peräkkäin. Something Goodin uudemmalta tuotannolta voi myös aistia kaksikon uuden ja uniikin tavan yhdistellä disco-fiilistä moderniin tuotantoon.

Kaksikko muokkaa soittolistojaan sekä kappaleitaan jatkuvasti, jotta jokaisesta keikasta tulisi erilainen ja mielenkiintoinen. Ainoa asia, joka ei muutu on iloinen ja hikinen meininki tanssilattialla, jota Something Good -duo luo ennennäkemättömällä energiallaan.

Bassline Festivalin jatkoklubeja järjestetään tänä vuonna myös Krog Madamessa sekä Namussa. Krog Madamen viihtyisällä sisäpihaterassilla vietetään kesäiltaa klo 17 alkaen aina klo 02 asti. Namussa päästään irrottelemaan menevän tanssimusiikin tahdissa klo 22 alkaen yön pikkutunneille (klo 04) asti. Puistokonsertin kävijöillä on mahdollisuus saada maksuton sisäänpääsy Namun iltabileisiin, joten etsi käsiisi Namun Ice Girls -kaksikko ja pyydä lisätietoa!

Jos Bassline Festivalin puistokonsertissa jäi vauhdikkaampi meininki päälle, suosittelemme suuntaamaan Namuun jatkoille. Tanssilattiaa villitsevät Something Good DJs, joten energiaa ei bileistä tule ainakaan puuttumaan.

Liput: 10€