Fiksaatio Sundays : HOUSEMOTION & MISS DELAY

  From until   Age limit: 18   http://www.fiksaatio.com  
Ravintola Karma, Seinäjoki   Show map

Housemotion, Miss Delay, Deck Jagger, Jush

Kesäsunnuntaisin tanssitaan Seinäjoella, kun Fiksaatio aloittaa ensimmäisen viikottaisen klubinsa. Mielikuvituksellisesti nimetty Fiksaatio Sundays on pienemmällä tuotannolla toteutettava, 8 kertaa kesässä pidettävä ILMAINEN "mini-Fiksaatio", jonka residentteinä häärivät DECK JAGGER ja JUSH. Jokaisessa illassa vierailee myös yksi tai useampia DJ-nimiä muualta Suomesta, ja tässäpä asiaa ensimmäisen Fiksaatio Sundays-illan soittajista :

HOUSEMOTION
Suomen suurimman kesäklubin Summer Heatin residentti-kaksikko Housemotion on ehtinyt tanssittaa bilekansaa viime vuosina lukuisilla klubeilla ja festivaaleilla eri puolilla Suomea. He ovat esiintyneet samoissa tapahtumissa monien klubimaailman supertähtien kanssa, joista voidaan mainita mm. Fatboy Slim, Alesso, David Guetta, Skrillex, Ferry Corsten, Mark Knight, John Dahlback, Marco V, Sander Kleinenberg ja Sebastian Ingrosso. Heidän soundinsa liikkuu techhousesta aina isoon progressiiviseen houseen joka on ollut kuunneltavissa myös Suomen radioissa, joissa Housemotion on jo useamman kerran vieraillut. He olivat myös valtakunnallisessa Ylex:n klubiäänestyksessä kategoriassa: ”Suomen vuoden tulokas 2012” top-10.ssä.

MISS DELAY
Miss Delay started her career year 2007 in Copenhagen, Denmark where
she has been spinning the decks at the biggest clubs with many
international names.
Her reputation moved her all the way to the south Europe and Spain. She
has a very delicate taste in music and it can be seen in her gigs where
the people and the Dj truly are one. Lately Miss Delay has moved back to
Finland and she is ready to deliver us this sensuel and pure sound that
we call house music.

DECK JAGGER
on Fiksaatio-kävijöille tuttu nimi. Klubin perustaja ja residentti-DJ tuli maailmankartalle vuonna 2006 sinkulla 'Megaforce', josta tehty vuoden 2013 remix kuultiin Fiksaatio Festival-tapahtumassa ensi kertaa. Kohta 20 vuotta levyjä pyörittäneen tuottaja-DJ:n setti voi olla mitä tahansa acidista deep houseen tai breaksista tranceen...

JUSH
on tullut vuosien varrella tutuksi Fiksaatio-bileiden vakionimenä ja Karman yhtenä residenttinä. Omaa tuotantoakin valmisteleva kaveri ottaa Fiksaatio Sundays-tapahtumissa isännän elkeet käyttöön ja lämmittelee porukan housella ja progella ilta toisensa jälkeen.

Favorites 1