The Tiger presents: Space superclub

  From until   Tickets 10€   http://www.thetiger.fi  
The Tiger, Helsinki   Show map  
house, techno

Camilo Franco (Space, Ibiza)
Orkidea (Pacifique, Jack, Unity)
Sergei Shkuroff

Helsingin The Tiger esittelee kevään aikana maailman suosituimpia elektronisen tanssimusiikin klubeja. 31.5 vuorossa on Ibizan ylpeys, Space. Maailman suosituimmista klubeista puhuttaessa Ibizan Space tulee aina ensimmäisten joukossa. Se on voittanut enemmän palkintoja kuin mikään muu klubi maailmassa, ja valittu esimerkiksi International Dance Music Awards- gaalassa maailman parhaaksi klubiksi vuosina 2005, 2006 ja 2012, ja Dj Magazinen vastaavassa äänestyksessä klubi on ottanut ykkössijan nyt kolmena vuonna peräkkäin.

Klubilla on kuusi tanssilattiaa, joista suurimmalle mahtuu yli 2000 ihmistä. Spacen esiintyjiin kuuluvat jatkuvasti maailman suurimmat elektronisen tanssimusiikin artistit Armin van Buurenista Carl Coxiin ja Chemical Brothersista Fedde le Grandiin.

Vuodesta 1989 nykymuodossaan toiminut Space on nykyisin Ibizan jättiläisklubeista ainoa, jolla on tanssilattia myös ulkona. Yksi lentokentän lähistöllä sijaitsevan klubin erityispiirteistä ovat tanssilattian lisäksi sen ylitse laskeutuvat lentokoneet. Klubi tunnetaan myös vuosittaisista kokoelmalevyistään, jotka julkaistiin aikaisemmin Azuli- levymerkillä. Nykyisin julkaisijana toimii CR2.

Tapahtumassa esiintyy kotimaisten Orkidean ja Sergei Shkuroffin lisäksi Espanjan ykkös-DJ, Space-klubin oma tähti Camilo Franco. Franco on valittu Ibizan parhaaksi resident DJ:ksi, ja hänen tuotantojaan on julkaistu maailman tunnetuimmilla house-levymerkeillä kuten Nervous ja Urbana.

http://www.space-ibiza.es/


The Tiger presents Space

31.5
22.00-04.00
The Tiger
Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki

Camilo Franco (Space, Ibiza)
Orkidea (Pacifique, Jack, Unity)
Sergei Shkuroff

Liput 10 € (vain ovelta)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/335476339911852/