Open Decks

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/events  
Club Liberties @ Shamrock, Vantaa   Show map  
disco, house, oldskool, techno, trance

DJ N3rdPorn
Quests

Tule, bailaa, soita!!!

Open Decks ilta tuleville (ja nykyisille DJ:lle) Club Libertiesissä Vantaalla aina sunnuntaisin.

Formaattia muutettu niin että setit 45min. ja välissä 15min. dj:n vaihtotauko minä aikana toteutetaan yleisön biisitoiveita. Ennakkoilmottautumalla voi tosin sopia pidemmän setin. Vapaat ja varatut slotit julkaistaan sitä mukaa kun varauksia tulee, eli tykkää sivusta https://www.facebook.com/ClubLiberties jos haluat pysyä kärryillä.

Paikalta löytyy:

2kpl Pioneer CDJ-850
2kpl Technics SL-1200
Pioneer DJM-750

Haluamme nähdä Open Deckseillä myös uutta DJ-teknologiaa mahdollisimman paljon, kontrolloreita, iPadeja, aikakoodia, Serato-Traktor-Abelton yhdistelmiä jne... Yksi Open Decksin kantavia teemoja on tutkia mitä tuolla teknologialla oikein saa aikaan. Tämämpä vuoksi myös kaikki kokeellisemmat elektroniset livet ovat erittäin tervetulleita.

Halutessasi varmistaa soittamaan pääsyn niin ennakkoilmoittautumisia otetaan kyllä vastaan osoitteessa [email protected] (laita otsikoksi Open Decks). Etsimme koko ajan uusia klubi-isäntiä ja ideoita toteutettavaksi. Yksi suuri osa etsinnöissämme on nimenomaan näiden Open Decks iltojen pitäminen.Hyville soittajille voi aueta vaikka mitä tulevaisuudennäkymiä.

Facebook event
Club Liberties