Soul Kitchen Club w/ Dolla Lova, Nouseva Maa...

  From until   Tickets 9€   www.facebook.com/…/446613765427652?fref=ts  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

Live:
- Dolla Lova (Fall For You -levynjulkaisukeikka)
- Nouseva Maa (Tes La Rok, Rauhatäti & Boris Nordin)
- Aqustiikka
- DJ Lovroc
- VJ Vixen
- Rap-karaoke RAPaoke hosted by Miky Mau klo 22.30 alkaen

18.5.13 Soul Kitchen Club @ Kuudes Linja (Kaikukatu 4, sisäpiha)

180513_Soul_Kitchen_Club_WEB_zps8733d258.jpg

Yhteistyössä Asenne Surf ja Ray-Ban

Toukokuun Soul Kitchen –klubilla palataan klubin alkuperäisen tarkoituksen äärelle – eli tuodaan esiin uusia mahtavia nimiä Suomen musiikkikartalle! 18.5.13 Kutosella juhlitaan tuoreen kotimaisen Dolla Lova ”soul-hop”-bändin levynjulkaisua, nähdään kahden pitkänlinjan muusikon –Tes La Rokin ja Rauhatädin - tuoreen kokoonpanon Nouseva Maa –bändin ensimmäisiä keikkoja, sekä todistetaan nosteessa olevan Aqustiikan monipuolista hiphop live-vetoa! Lisäksi heti alkuillasta fiilistellään suurta mielenkiintoa herättänyttä rap-karaoke RAPaokea uusine biiseineen. Levyjä soittaa Soul Kitchen –klubin oma DJ Lovroc ja visuaaleista vastaa VJ Vixen. Jaossa Ray-Banit jollekin onnekkaalle klubivieraalle!

DOLLA LOVA
Dolla Lova on uusi kotimainen 'soul-hop' -yhtye, joka yhdistelee musiikissaan eri rytmimusiikin alalajeja aina hiphopista uudempaan souliin pitäen silti katseensa kultaisessa vanhan soul-tunnelmoinnin keskitiessä. Helsinkiläisen trion jäsenet ovat tuttuja muusikoita mm. The Northern Governersin, Osmo Ikosen, Palefacen, Axl Smithin ja Yonan taustaorkestereista.
Yhtyeen ”Smallest Thing” –single 14.12.2012 julkaistiin Fresh Tunes Finlandin kautta. Se oli esimakua juurikin näissä Soul Kitchen Club –bileissä julkaistavalta yhtyeen debyyttialbumilta!
Dolla Lova on nähty keikalla mm. Funky Elephant –festarin alottajaiskemuissa, mutta Kutosella juhlitaan sitten kunnolla levynjulkkareita!

NOUSEVA MAA
Nouseva Maa on tuottajalegenda Tes La Rokin ja vokalisti Rauhatädin dub -livekokoonpano, joka tarjoaa rootsreggae pohjalta uutta suomenkielistä syväbassomaailmaa. Siinä missä syvältäluotaavat bassosaundit tuntuvat lantionpohjassa asti, ruokkii Rauhatätin osin spirituaaliset osin hyvin poliittisesti kantaaottavat laulut sielua täydellä teholla. Kaksikon livekokoonpanossa on mukana myös kitaristi/laulaja Boris Nordin, joka tuo lavalle oman orgaanisen maailmansa.
Nousevan maan ensimmäinen julkaisu tulee olemaan Stop.Talvivaara -tukilevyllä oleva Kaivos.
Dubstepin pioneeri Tes La Rok on on ollut aikaisemminkin reggae/stepper -rytmien kimpussa ja hänen tunnetuimpia kipaleita tältä saralta on muunmuassa Uncle Samille tuottama Round the world girls. Hänet tunnetaan niin kotimaassa kuin maailmalla innovatiivisena dubstep-tuottajana, jonka tummasävyistä ja bassovoittoista soundia on nautittu lukuisilla julkaisuilla ja keikoilla ympäri maailmaa. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten tunnettujen tuottajien ja vokalistien kanssa ja vetää Bassoradiossa Tes La Rok -ohjelmaa. Tes La Rok tunnetaan myös kotimaisen Noppa Recordsin keulahahmona. Rauhatäti on suomalainen rap/spoken word artisti, joka valmistelee parhaillaan ensilevyään. Rauhatäti on vieraillut useiden suomalaisten rap-artistien levyillä ja hänet on nähty kotimaisilla hiphop lavoilla jo vuodesta 2007.

AQUSTIIKKA
Aqustiikka on Helsingin Tapanilasta ponnistava tuottaja/räppäri, jonka tuotannoissa sulautuvat yhteen reggae, jazz, soul, dubstep, funk ja ysäri hip hop. Aqustiikan musiikillinen ura alkoi 90-luvun loppupuolella ja nykyään hän keikkailee aktiivisesti SMC Lähiörottien kanssa, muiden projektien ohella. Kesällä 2012 ilmestyi Aqustiikan Ei mitään uutta -soololevy ja uusi levy on jo kovaa vauhtia tekeillä.

LISÄTIETOA/WEB LINKIT:
* Nouseva Maa (Tes La Rok & Rauhatäti)
”Hautakivi” -kappale:

“Round the World Girls” /Uncle Sam (*Tes La Rok* remix) –kappale:

* Dolla Lova
Soundcloud:

Facebook:
http://www.facebook.com/dollalova
* Aqustiikka
Soundcloud:

Facebook:
https://www.facebook.com/Aqustiikka
”Avohoitola” -musiikkivideo:

“Sattuu ja tapahtuu” –kappale:

* DJ Lovorc Facebook:
https://www.facebook.com/Lovrocmusic
* Rauha Trio Facebook: https://www.facebook.com/Rauhatriofin