Fiksaatio Spring

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/244223002390365  
Ravintola Karma, Seinäjoki   Show map  
breaks, drum'n'bass, house, techno, trance

Miika Kuisma, Wispy, Deck Jagger, Tommy Baynen, Marc Aurora, Jush

FX_may2013web.jpg

FIKSAATIO IS BACK!

Fiksaatio kattaa jälleen pöydän konemusan ystäville Seinäjoen Karmaan.
Soittamassa ovat Fiksaation tyyliin loistavat DJ:t...

MIIKA KUISMA on pitkän linjan tuottaja-DJ, joka palasi hiljattain Suomeen muutaman vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Hänet muistetaan etenkin suitsutusta saaneista 'Inwardgaze' ja 'Sententia' -albumeistaan, sekä biiseistä kuten 'Ambush', 'Miami Nice' ja OlliS:n kanssa tuotettu 'Take Another Look. Subtraxx-labelin perustanut Miika Kuisma kuuluu edelleen Suomen merkittävimpiin konemusan nimiin!

TOMMY BAYNEN on kovassa nousussa : hänen uusi 'An Ocean Without Water'-sinkkunsa soi Armin Van Buurenin 'A State of Trance'-radioshow'ssa AVB:n hehkutuksien kera. Baynen oli myös hilkulla voittaa Fiksaation järkkäämän DJ-skaban, tullen täpärästi toiseksi mutta herättäen F/X:n kiinnostuksen. Nyt hän tulee soittamaan oman trancepitoisen settinsä illan viimeisenä DJ:nä!

DECK JAGGER on Fiksaatio-kävijöille tuttu nimi. Klubin perustaja ja residentti-DJ tuli maailmankartalle vuonna 2006 sinkulla 'Megaforce', josta tehty vuoden 2013 remix kuultiin Fiksaatio Festival-tapahtumassa ensi kertaa. Kohta 20 vuotta levyjä pyörittäneen tuottaja-DJ:n setti voi olla mitä tahansa acidista deep houseen tai breaksista tranceen...

WISPY on Tamperelainen drum'n'bass-taituri, jonka soundia on kuultu mm. Fiksaation järkkäämissä Fantasia-kylpyläbileissä ja DJ Orionin ohjelmassa YleX:llä, johon miekkonen miksaili jäätävän 36 raitaa sisältävän setin alle tuntiin. Kuullaanko Seinäjoella yhtä hengästyttävän tahdin miksailua?

MARC AURORA kiinnitti erinomaisella dnb-miksauksellaan Fiksaatio-heebojen huomion ja lunasti itselleen ansaitusti buukkauksen näihin bileisiin. Tämän DJ:n miksaustekniikka ja biisivalinnat ovat sitä luokkaa, että kyseessä on todellakin tsekkaamisen arvoinen uusi tuttavuus muillekin!

JUSH on tullut vuosien varrella tutuksi Fiksaatio-bileiden vakionimenä ja Karman yhtenä residenttinä. Ammattilaisen rutiinilla hommat hoitava kaveri soittaa tällä kertaa kuitenkin jotain, mitä häneltä ei normaalisti kuulla... Mies lämmittää bileiden alkutahdit hitaammalla glitch hopilla ja muulla harvemmin kuullulla matskulla.

Tule mukaan ottamaan varaslähtö lämpöisempiin keleihin - nähdään tanssilattialla!

Liput 12 EUR
Komu RY-kannatusjäsenille 10 EUR
S-Etukortilla 10 EUR
K-18

Favorites 1