Yörytmi 15.-19.5.: Sumppia & sattumia

  From until   Age limit: 18   http://hamarasuomi.fi/  
Ravintola Kahvilla, Tampere   Show map  
chill

Ganglio, Hot Mama Salonen, P.A Kiiskilä, Hamara Suomi

15.–19.5. Hamara yörytmi
Näin kesän korvilla, vielä kertalleen ennen ulkoilmatapahtumakauden avausta, Hamara Suomi karistelee pölyt kuppiloiden nurkista ja ilmastointiputkien päältä. Ohjelmaa keskiviikkona Hervannassa, perjantaina Tammelassa, lauantaina teillä tuntemattomilla, sunnuntaina Pispalassa. Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia, sisäänpääsyt siis nolla euroa. Taatusti hyvää meininkiä ja erinomaista musiikkia luvassa niin Hamara Suomelta kuin kaikilta vierailijoiltakin!


ke 15.5. Hamara matalataajuus: Toiminto, Hamara Suomi dj't @ Varjobaari (Tre)
20–02 -- elektro, dub, dubstep, idm, tasabiitti ym.
- Yörytmi tarkistetaan ensimmäistä kertaa keskiviikkona Hervannassa elektronisen musiikin siivittämänä.
- Johannes Vihannes soittaa elektroa, dubia, dubsteppiä ja jotain siihen liittyvää matskua.
- Ootme pyöräyttää tasatahtia ja muuta elektronista ääntä. Hyllystä kaivellaan jälleen kerran uusia vanhoja äänitteitä ja arkistojen helmiä.
- Vieraat tietävät mitä tekevät tai tekevät tietämättä mutta hyvin. Toiminto ~22.00. Mahdollisesti muitakin.
- Varjobaari sijaitsee Hervannassa kauppakeskus Duon pääovia vastapäätä (Insinöörinkatu 38), samassa rakennuksessa kirjaston ja ravintola Pranzon kanssa. Hervannasta pääsee bussilla #30 mm. klo 01:15 keskustaan, eli liikkumiseen suhteen ei ole ongelmaa vaikkei Hervannassa yöpyisikään.

http://varjobaari.fi/


pe 17.5. Sumppia & sattumia: Ganglio, Hot Mama Salonen, P.A Kiiskilä + dj't @ Ravintola Kahvilla (Tre)
18–02 -- akustisia livejä, folkkia ja iltaa kohden paljon muutakin
- Jos kaikki palat loksahtavat paikalleen niin perinteisten piirtovälineiden lisäksi käytettävissä on piirtopöytä, jolla tehtävät suhailut heijastetaan seinälle. Kenties syntyy messevä yhteisteos joka viedään Kiasmaan? Ja mikä parasta, meillä on myös skaba: voittajalle/kolmelle parhaalle (katotaan miten käy) piirrokselle tarjotaan sunnuntaina Vastavirralla juoma. Kahvillastahan saa monenlaista juomaa ja sapuskaa sekä sieltä löytyy myös Nintendo yms. Suttaamista ja yörytmiä virittää kohdilleen kolme akustista liveä sekä Hamara Suomen selektiot.
- 18.00: Johannes on edelleen vihannes. Luvassa folkkia ym.
- 19.00: Ootme & Dpiks instrumental ym.
- 20.00: Ganglio. “Suoraan Iidesrannan olohuoneista. Sovellettuja covereita ja omia biisejä hilpeällä ja erittäin totisella asenteella soittaa kahden naisellisen naisen ja viikinkimäistä miehekkyyttä hehkuvan miehen yhtye Ganglio. Vierailevana artistina Ivo Kinnunen. Ganglio luokittelee itsensä play what you feel -genreen, joten jos et ole iloinen lapsi, sun täytyy olla sininen.“
- Musiikki puhuu puolestaan: 21.00 P.A Kiiskilä, 22.00 Hot Mama Salonen
- 23.00: Swazi teemalla funk
- 00.00–01.30: Hamara Suomi
- Kahvilla on Tammelassa, Tammelan torin Kalevan puoleisella sivulla, osoitteessa Aaltosenkatu 31-33.


Ganglio:

Hot Mama Salonen:

http://ravintolakahvilla.fi/


la 18.5. Hamaran viidakkokarnevaalit @ ug (Tre)
22–06+ -- drum’n’bass + mausteet -- Nyt on rytmi tikissä ja siksipä Hamara tarjoilee parastaan:
- Swazi album set + muutakin pauketta: Swazin omia raitoja ei ole juuri aiemmin julkisesti soitettu. Supernovasta sekä kevyempää että tummempaa tuotantoa kuultu, mieletön setti tulossa! Ei kannata missata.
- 00.30: Taskumatti (vokaalit) & Dpiks (soitanta) & Ivo (trumpetti).
- Ootme: Jollain hetkellä Reguezia, toisella ihan sitä aamenia.
- Dpiks: perusselektion sijaan viime vuosikymmenen soundia.
- Stak Etop ja Mikälie valikoivat teknoa mielensä mukaisesti.


Taskumatti & Hamara Suomi:


su 19.5. Pispalalainen palautus: Avasaxa, Machinatrix, Pipar Sisar + dj't @ Vastavirtaklubi (Tre)
- Pitkän viikon jälkeen silmät saattavat jo hieman lupsua, mutta jatketaan, ei tästä sunnuntaista muuten selviä. Luvassa erinomaista livemusisointia Avasaxalta (koukkaa mielen sisään ja vie mennessään), Machinatrixiltä (inspiroi ja rauhoittaa) sekä Pipar Sisarilta (pehmeätä ja lempeätä). Kaikki poppoot nojaavat osaltaan koneellisen soundiin, vaan vaikea noita on lähteä sen enempiä kategorisoimaan. Kuule, koe ja näe. Livejen ohella Hamara Suomi dj't pyörittävät levymusiikkia.
- Yläkerrassa. Ilmainen sisäänpääsy. Klo 18–20 Jakkolo-kisat (sellainen viihdyttävä kiekkopeli). Hamara pyrkii paikalle jo tuolloin vastaamaan musiikista. Livet kisojen jälkeen, ehdottomasti ennen puolta yötä. Yläkerta on kaiketi kahteen asti auki.
- Vastavirtaklubi sijaitsee Pispalassa Pispalan valtatien varrella, numerossa 39, Haulitornin/Ahjolan ja Vaakonnakin/Pispalan pulterin välimaastossa. Pispalan valtatietä pitkin kulkevat bussit 1, 11, 13, 18, 26, 27, 29, 85 ja 71 (Tahmelaan ja harjulla vie kai pari muutakin). Keskustaan ei ole paria kilometriä enempää. Yläkerta on pubityyppinen, aina sisäänpääsymaksuton olohuone. Suositus!Pipar Sisar:
(elektrofolkkia)
http://vastavirta.net/


Yleiset yhteystiedot:
http://hamarasuomi.fi/

http://facebook.com/hamarasuomi