Open Decks

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/ClubLiberties  
Club Liberties @ Shamrock, Vantaa   Show map

DJ N3rdporn (Host)
Quests

Open Decks ilta tuleville (ja nykyisille DJ:lle) Shamrockissa Vantaalla. Tarvittavat lisenssit tulee talon puolesta eli kuka vaan jolla on musiikkia missä vaan laillisessa muodossa voi tulla soittamaan ja tarvittaessa paikalla opastetaan laitteiden käytössä. Halutessasi varmistaa soittamaan pääsyn niin ennakkoilmoittautumisia otetaan kyllä vastaan osoitteessa [email protected] (laita otsikoksi Open Decks).

Formaattia muutettu niin että setit 45min. ja välissä 15min. dj:n vaihtotauko minä aikana toteutetaan yleisön biisitoiveita. Ennakkoilmottautumalla voi tosin sopia pidemmän setin. Vapaat ja varatut slotit julkaistaan sitä mukaa kun varauksia tulee, eli tykkää sivusta https://www.facebook.com/ClubLiberties jos haluat pysyä kärryillä.

Paikalta löytyy:

2kpl Pioneer CDJ-850
2kpl Technics SL-1200
Pioneer DJM-750

Haluamme nähdä Open Deckseillä myös uutta DJ-teknologiaa mahdollisimman paljon, kontrolloreita, iPadeja, aikakoodia, Serato-Traktor-Abelton yhdistelmiä jne... Yksi Open Decksin kantavia teemoja on tutkia mitä tuolla teknologialla oikein saa aikaan. Tämämpä vuoksi myös kaikki kokeellisemmat elektroniset livet ovat erittäin tervetulleita.

Etsimme koko ajan uusia klubi-isäntiä ja ideoita toteutettavaksi. Yksi suuri osa etsinnöissämme on nimenomaan näiden Open Decks iltojen pitäminen.Hyville soittajille voi aueta vaikka mitä tulevaisuudennäkymiä.

Facebook event
Club Liberties