SuomiGoa

  From until   Tickets 7€  
Playground, Helsinki   Show map

Whiskey Baba (Antiscarp, ex. Salakavala)
Aegonox 4h suomisoundi set

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/524440910950373/?fref=ts

Hyvät ystävät. Viimeisestä SuomiGoa bileestä on kulunut niin pitkä aika, että nyt oli korkea aika korjata asia! Eli seuraava SuomiGoa on jo viikon kuluttua LA 4.5.

Bileisiin on ilmainen sisäänpääsy ennen klo 23, ja senkin jälkeen vain 7eur. Joka ikinen aikaisempi SuomiGoa on tullut todella nopeasti täyteen eli kannattaa tulla ajoissa paikoille. Ensimmäisessä SuomiGoassa tanssilattia oli täynnä 15min ovien avaamisen jälkeen!

Tällä kertaa vieraaksi meille tulee Porvoosta DJ Whiskey Baba aka Ville Calamar Audio, joka on maestrona Antiscarp Recordsilla. Antiscarp on julkaissut mm. seuraavien suomisoundi artistien biisejä: Salakavala, Calamar Audio, Pavel Svimba, Igor Swamp, Scum Unit, Ex Uus, Lilith, Scooter Baba, jne. Ts. uutta ja julkaisematonta soundia on todennäköisesti luvassa!

Lisäksi Aegonoxilta kuullaan poikkeuksellinen suomisoundi setti, joka on jopa 4h pitkä!
"Japanissa Fuji tulivuoren pyhien maisemien alla (Fuji-Yoshida, Irianomori, jne..) oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman eloisimmista suomisaundi skeneistä, jossa 6D-Soundz ja DAT-Mafia järkkäsi todella kovia suomisaundi bileitä ja toi sinne usein myös suomalaisia artisteja esiintymään. Kyseisten ryhmien pääjehu, aka DJ Sharaku tai Sensei Sharaku tai Hiro-san poistui keskuudestamme hiljattain, ja nämä bileet ovat omistettu hänen muistolleen. Sen kunniaksi soitan ensimmäisen julkisen suomisoundi settini, jossa on paljon klassikoita mutta sen lisäksi myös muiden maiden suomisoundiartistien tuotoksia (Japani, Israel, jne..), joita erittäin harvoin kuullaan Suomessa."
- Aegonox

Synttärisankarit +-5 päivää ilmaiseksi sisälle.