Lahti2Ibiza w/ Oliver Lang (UK), Rob Harnetty (UK)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/447447865338965  
Tivoli, Lahti   Show map

Oliver Lang (UK/Ibiza)
Rob Harnetty (UK/Cream)
Sergei Shkuroff (2Ibiza)
Dosse (NRJ)

382093_570839282948935_1537206846_n.jpg

GO SHAWTY, ITS YOUR BIRTHDAY!!!!

20.05.2011 juhlittiin kaikkien aikojen ensimmäisiä 2Ibiza juhlia The Room yökerhossa Lahdessa. 19.05.2012 juhlimme ensimmäistä vuottamme Helsingissä The Circus yökerhossa kera Judge Julesin ja Roger Shahin.

LAUANTAINA 11.05.2013 on aika taas vallata kotikaupunkimme Lahti ja juhlia ihanan lapsemme (2Ibiza) syntymäpäivää! Kutsumme kaikki rakkaat juhlijamme tamppaamaan Tivolin tasaiseksi kun Saari saapuu laittamaan kaupungin sekaisin!

TAPAHTUNUT AIKAISEMMIN:

www.2ibiza.fi
www.youtube.com/2ibizafin
www.facebook.com/2ibiza

************************************************************

MILLOIN:
La 11.05 klo. 22-04

MISSÄ:
Tivoli, Lahti

ONSTAGE:
Oliver Lang (UK/Ibiza)
Rob Harnetty (UK/Cream)
Dosse (NRJ)
Sergei Shkuroff (2Ibiza)

************************************************************

LIPUT:
10e + narikka
(EI ENNAKKOMYYNTIÄ)

VIP!?!?

Haluatko juhlia ja nauttia 2Ibiza illasta parhailla paikoilla VIP hengessä? 2Ibiza VIP paketit sopivat niin kaveri-, työ- kuin juhlaporukalle. Paketti oikeuttaa Sinulle ja ystävillesi vapaan sisäänpääsyn jonon ohi 2Ibiza iltaan pöytään ohjauksella, missä sinua odottaa pöytä katettuna virvokkeilla ja pikkusuolaisella.

VARAUKSET JA LISÄKYSELYT:
[email protected]

************************************************************

OLIVER LANG (UK/IBIZA)

Tämä mies ei esittelyjä kaipaa. Tuhansia bileitä läpi kolunnut konkari tuottaja/DJ joka omistaa myös oman levy-yhtiön. Legendaarisen Sankeys (Manchester,UK) clubin residentti DJ ja lisäksi, kesäisin herra soittaa Ibizalla, legendaarisen Bora Bora clubin residenttinä. Tule kuulemaan miltä aito Ibiza kuulostaa!

www.oliverlang.net

ROB HARNETTY (UK/CREAM)

Rob Harnetty on legendaarisen CREAM konseptin yksi suosituimmista resident DJstä ja hän on jakanut stagen mm. sellaisten nimien kanssa kuin Calvin Harris, David Guetta ja Afrojack.DOSSE (NRJ)

Tanssilattian sytyttäjä joka tunnetaan parhaiten radio-juontajan työstään Suomen suosituimmalla radiokanavalla NRJ:llä. Dosse on lämmittänyt stagen maailmantähdille mm sellaisilla festivaaleilla kuin Summer Sound & Weekend. Tule nauttimaan timanttisista EDM-hiteistä Dossen seurana 2Ibizan synttäreille!

www.facebook.com/djdosseofficial

SERGEI SHKUROFF (2Ibiza)

Tämä herra on tanssitanut ihmisiä jo vuodesta -99. Soittanut 2Ibiza juhlissa melkein konseptin syntymästä asti. Todellinen konkari joka on soittanut niin maailman isoimmilla klubeilla ku savusimmissa underground bileissä.

**************************************************************

2Ibiza Anthem 2013:
www.soundcloud.com/2ibiza