MATISSE & SADKO

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/505848566133105  
Kaivohuone, Helsinki   Show map  
house

Matisse & Sadko
Cuepoint DJ's
The Ninth Floor
James Lax

First time in Helsinki, Matisse & Sadko!

Legendaarinen Kaivohuone, huippuartistit, hyvä musiikki, loistodrinkit ja etenkin iloinen ja bilettävä juhlakansa - tämä on reseptimme onnistuneeseen iltaan. Helatorstain aattona mennään ja ponkaistaan kesäkausi näyttävästi käyntiin!

Rakennamme iltaa varten tuttuun tyyliin erillisen stagen. Tuomme paikan päälle massiivisen LED-seinän, joka luo näyttävän visuaalisen kokonaisuuden. Lisäksi tulossa muuta valosettiä ja CO2-tykkejä.

Illan pääesiintyjinä nähdään ensimmäistä kertaa Helsingissä vierailevat Matisse & Sadko! Axtonen, Refunen ja Armadan tallista tulleet dj veljekset eivät esittelyjä kaipaa. He ovat esiintyneet maailman suurimpien tähtien kanssa ja isoissa tapahtumissa, kuten Global Gathering ja Sensation White. Remixit Beating of my heart ja muista kappaleista ovat keränneet miljoonia katselukertoja. Myöskin omista hiteistä suosituimmat lienee Svenska, The legend, We're not alone ja yhteistyössä Artyn kanssa tuotettu Trio. Lisäksi pian julkaistava Steve Angellon kanssa tuotettu Silvr on jo saavuttanut hyvän vastaanoton.

Muita illan aikana nähtäviä esiintyjiä ovat Cuepoint DJ's, The Ninth Floor ja James Lax, jotka ovat varmasti monelle tuttuja Helsingin yöelämästä.

Tapahtuman ikuistaa kuviin SESSIONS2. Tapahtumasta kuvataan myös videokooste Jenni Salosen toimesta.

Suuremmat seurueet ja pöytävaraukset: [email protected].

KAIVOHUONE (Iso Puistotie 1, 00140 Helsinki)
Helatorstain aatto 8.5.2013
21.00 - 04.00
K18
Tickets 8 before 23.00

We are going to create an incredible and massive night! Celebrate with us and join the celebration! ♥




Beating of my heart


Hi Scandinavia!


Trio


Matisse & Sadko // Sensation White