Open Decks Avajaiset

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/571880906178982  
Club Liberties @ Shamrock, Vantaa   Show map  
breaks, disco, experimental, house, oldskool, techno, trance

Sikamaster
Quests

Aloitamme Open Decks iltojen järjestämisen Club Libertiesissä Vantaalla. Avajaiset 28.4. 20-02 ja siitä mennään sitten aina sunnuntaisin hamaan tulevaisuuteen. Ennakkoilmoitautumista ei varsinaisesti tarvita, senkun vaan ilmaantuu paikalle ja pistää talon jyrisemään. Tosin ruuhkasta johtuvaa soittovuoron puutetta voi olla joten halutessasi varmistaa soittamaan pääsyn niin ennakkoilmoittautumisia otetaan kyllä vastaan osoitteessa [email protected] (laita otsikoksi Open Decks).

Paikalta löytyy Pioneer CDJ:t + mikseri sekä teknarit. Lisäksi haluaisimme nähdä kaikenlaista uutta DJ-teknologiaa mahdollisimman paljon, kontrolloreita, iPadeja, aikakoodia, Serato-Traktor-Abelton yhdistelmiä jne... Uutta teknologiaa on ilmestynyt tässä viime aikoina läjäpäin joten yksi klubin kantavia teemoja on tutkia mitä tuolla teknologialla oikein saa aikaan. Tämämpä vuoksi myös kaikki kokeellisemmat elektroniset livet ovat erittäin tervetulleita.

Club Liberties DJ/Host Sikamaster demonstroi

Etsimme koko ajan uusia klubi-isäntiä ja ideoita toteutettavaksi. Yksi suuri osa etsinnöissämme on nimenomaan näiden Open Decks iltojen pitäminen. Eli sitenkin kannattaa tulla paikalle, hyville soittajille voi aueta vaikka mitä tulevaisuudennäkymiä.

Open Decks Facebook Event
Club Liberties

Club Liberties
Shamrock
Peltolantie 2
01300 Vantaa
[email protected]

Favorites 1