Tantra Lounge: Phoenix

  From until   www.facebook.com/  
Natha, Helsinki   Show map  
chill, experimental, psy

19:00 Ovet auki
19:30 Alustus: manipura chakra & tulielementti
20:00 dj Leijona
21:45 Hanna Knihtilä [tankoakrobatia]
22:00 dj Shishya
23:45-00 Lopetusmeditaatio

Lisäksi illan aikana nähdään manipura-asanashow ja yllätysesiintyjä…

8629100760_01e054e521.jpg

Tantra Lounge on chillout-tapahtuma, jonka yhdessä jaetussa, viihtyisässä ja luovassa ilmapiirissä yhdistyvät inspiroiva musiikki, tasokkaat taiteelliset esitykset sekä kiehtovien tantristen mysteerien tutkiminen.

Aikaisemmin on järjestetty kaksi Tantra Loungea teemoilla Choco Chill (vesi) ja Gaia (maa).
Tällä kerralla vuorossa on tulielementin ja siihen liittyvän chakran tutkiminen teemalla Phoenix. Phoenix ei viittaa kojootteihin, vaan Feenix-lintuun, joka nousee tuhkasta aina uudelleen.

Vaikkakin Tantra Lounge on tarkoitettu chillailuun ja hengailuun, saattaa tapahtuma loppua kohden kääntyä myös tanssimisen puolelle tulielementin hurjan ja dynaamisen luonteen vuoksi.

Manipura Chakra:

'Kolmas ihmisen energiakeskus eli chakra, jonka fyysinen projektio löytyy hieman navan alta. Manipura Chakran kautta ihminen on yhteydessä hienovaraiseen tulielementtiin ja tietoisuuden tasoon, jossa yksilöllisyys kristallisoituu. Manipura Chakra on persoonallisuuden, määrätietoisuuden, sisäisen voiman, optimismin, innostuneisuuden, itsekurin ja hallinnan keskus. Aktivoimalla ja harmonisoimalla Manipura Chakran ihmisestä tulee kykenevä saavuttamaan päämääränsä, kehittämään sisäistä voimaansa, olemaan dynaaminen, solaarinen ja aikaansaava, ja hellittämätön tavoitteissaan kehittyä ja kukoistaa. Manipura Chakra on myös egon tyyssija'.


Aikaisemmista Loungeista tuttu raakaruokakeidas tarjoaa ihania raakakakkuja, raakasuklaata ym. herkkuja. Manipuran teemalla saatamme päästä nauttimaan myös chilikaakao-herkuista :)

Uusimmat lisäinfot ja teeman mukaiset fiilistelyt löytyvät Tantra Loungen Facebook-eventistä. Osoite löytyy kotisivulinkistä.

Tapahtuma on päihteetön. Päihtyneenä kannattaa päätyä jonnekin muualle, kiitos.
Kaikenikäiset tervetulleita!
Keep the fire burning!