Tampere2Ibiza w/ Milla Lehto, TJH87, Mr. A

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/424568624296389?fref=ts  
Tampereen Tivoli, Tampere

DJ'S:
Milla Lehto
TJH87
Mr. A
Sergei Shkuroff
J7 & Jayvee

2Ibiza palaa tänä vuonna parempana kuin koskaan!

Kohta jo 2vuotta takana mahtavia juhlia, kauniita kanssajuhlijoita, parasta seuraa sekä parasta musiikkia. Tätä kaikkea ovat 2Ibiza juhlat olleet!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme vuoden 2013 kevään 2Ibiza juhliin. Voimme taata että näistä juhlista et halua jäädä paitsi. Muistikuvat illasta saattavat seuraavana päivänä olla hatarat, mutta paikalle olleet kamerat ovat todistaneet väitteemme oikeiksi kerta toisensa jälkeen.

Jos et usko, käy kattoo:

www.2ibiza.fi
www.youtube.com/2ibizafin
www.facebook.com/2ibiza


MILLOIN:
Pe 05.04 klo. 22-04

MISSÄ:
Tivoli, Tampere

DJ'S:
Milla Lehto
TJH87
Mr. A
Sergei Shkuroff
J7 & Jayvee


LIPUT:
8e + narikka
(EI ENNAKKOMYYNTIÄ)

VIP!?!?

Haluatko juhlia ja nauttia 2Ibiza illasta parhailla paikoilla VIP hengessä? 2Ibiza VIP paketit sopivat niin kaveri-, työ- kuin juhlaporukalle. Paketti oikeuttaa Sinulle ja ystävillesi vapaan sisäänpääsyn jonon ohi 2Ibiza iltaan pöytään ohjauksella, missä sinua odottaa pöytä katettuna virvokkeilla ja pikkusuolaisella.

VARAUKSET JA LISÄKYSELYT:
[email protected]


Milla Lehto (Pussy eau de Club)

Suomen suosituin naispuolinen DJ? Suomen kuumin naispuolinen DJ? Paljon kysymyksiä pyörii ympärillä ja mielipiteitä on paljon, mutta näihin kumpaankin vastaus on KYLLÄ, josta kertoo myös #2 sija YleX:n "Vuoden Kotimainen DJ?" kategoriassa. Milla on soittanut jo vuodesta 2000 ja pyörittää mm. Pussy Club & Moist klubeja sekä kuuluu Break That House yhteisöön.

TJH87

Oulun Justiceksikin kutsuttu TJH87 on yhtä kuin Timo Juuti & Hector 87. Vuonna 2010 yhdessä musiikkia työstämään aloittanut duo on jo uinut kotimaan tanssilattioiden tähtitanssittajakaartiin. Heidän viimeisin singlensä "Break Away Kicks" oli vuoden soitetuimpia EDM-biisejä Suomen radioaalloilla ja kappale on saanut hyvän vastaanoton myös muualla maailmassa.

Mr. A (Danceteria)

Danceteria ja Stroke clubin resident DJ sekä myös tapahtumien promoottorina toimiva Mr. A on pioneeri tällä alalla. Pääkaupunki seudulla enimmäkseen soittava ja asustava tiskijukka tullaan näkemään pitkän odotuksen ja miljoonien toivomusten jälkeen Lahdessa, kevään 2Ibiza juhlissa.

Sergei Shkuroff (2Ibiza)

Sergei Shkuroff on soittanut vuodesta -99. Mies on täyttänyt tanssilattiat niin underground bileissä kuin maailman suurimmilla klubeilla.

J7 & Jayvee (2Ibiza)

J7 on Supercharged klubin residentti DJ ja yksi Suomen suosituimmista naispuolisista DJ:stä. Jayvee on tunnettu teknistä miksaus tyylistään ja hän onkin ollut suosittu jo pitkään.


2Ibiza Anthem 2013:
www.soundcloud.com/2ibiza

Favorites 2