Soul Kitchen Club

  From until   Tickets 9€   www.facebook.com/…/216832738460103?fref=ts  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, chill, disco, oldskool

- Teflon Brothers
- Tommishock
- DJ Lovroc
- VJ Vixen
HUOM! Finnsurf-dokumentin esitys klo 22.15

160313_Soul_Kitchen_Club_WEB_zps77375eae.jpg

Lauantaina 16.3.13 SOUL KITCHEN CLUB @ KUUDES LINJA (Hämeentie 13, Hki)

Kevät tulee kohisten, ja kohinaa aiheuttaa myös maaliskuun Soul Kitchen Club, jonka line-up ei jätä ketään kylmäksi! Kovassa nosteessa oleva, juuri uuden levynsä julkaissut TEFLON BROTHERS nähdään Kutosella livenä. Viimeksi kolmikko nähtiin suorassa TV-lähetyksessä, ja kesällä isoilla festareilla, joten nyt on hyvä rako tulla tsekkaamaan mistä nämä Maltsun jäbät oikein on tehty. Keikan tulee vetämään myös TOMMISHOCK, jonka soololevy julkaistaan hyvinkin pian. Tommishock on pitkänlinjan suomalainen rap-artisti, jonka soolotuotanto on silkkaa timangia. Suurempaan tietoisuuteen herra on noussut Ruger Hauer –kolmikon jäsenenä. Heti ovien avauduttua nähdään ympäri maailman filmifestivaaleja palkinoja kahminut Suomi-surffin mestariteos FINNSURF-dokumentti. Levyjä pyörittelee Soul Kitchen Clubin oma DJ LOVROC ja visuaalista ilmettä loihtii VJ VIXEN. Dokumenttileffaa ja levyjä on myös myynnissä paikan päällä, joten varaa käteistä mukaan.

TEFLON BROTHERS

Teflon Brothers on kolmen Helsingin Malminkartanosta kotoisin olevan artistin, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama räp-ryhmä, joka on kolmella albumillaan saavuttanut suurta suosiota. Yhtyeen ensimmäinen kappale ”Matkal Kotiin” julkaistiin jo vuonna 2006. Varsinainen ura urkeni kuitenkin vasta muutamaa vuotta myöhemmin kun esikoisalbumi ”T” (Monsp Records) julkaistiin 2009. Se oli kevyesti humoristinen ja nojasi perinteisempään räp-ilmaisuun. Toinen levy ”(c)” (Monsp Records) julkaistiin 2010, ja se ammensi suurimmat vaikutteensa bossa novasta. Uusin levy ”Valkoisten dyynien ratsastajat” on julkaistu 25.1.2013 Johanna Kustannuksen toimesta.
Teflon Brothersien tuotantoa voi hyvällä omalla tunnolla kuvailla ”kokeilevaksi”, sillä niin monipuolista tuotanto on – se tuo väriä myös timanttisten livekeikkojen tarjontaan!

TOMMISHOCK

Vuonna 2004 Tommishock julkaisi rap-artisti Laviksen kanssa ”Jos sanat vois tappaa” -nimisen albumin, jota seurasi Tommishockin ja hip hop/elektro-tuottaja Kimarrin julkaisema englanninkielinen ”Perfect Strangers” albumi helmikuussa 2007. Perfect Strangersin julkaisun jälkeen ”Porin moottoriturpa” piti hiljaiseloa muutaman vuoden tehden erinäisiä fiittejä artisteille, ja työskennellen tiskin toisella puolella nauhoituksen, miksauksen ja masteroinnin parissa.
Uusi nousu alkoi kun Tommishock, Pyhimys ja Paperi-T muodostivat Ruger Hauer -nimisen rap-yhtyeen, ja julkaisivat ”Se syvenee syksyllä” -nimisen albumin Monsp Recordsin kautta marraskuussa 2010. Tommishock työsti perään myös oman kokonaan suomeksi kirjoitetun soololevyänsä ”Uhanalainen muukalainen”, joka julkaistiin keväällä 2011 – juurikin Soul Kitchen Clubilla. Tule todistamaan kovuutta livenä - Boom holla!

Mukana menossa ASENNE SURF ja MAKIA

Lisätietoa:
www.facebook.com/rauhatriofin
www.facebook.com/TeflonBrothersOfficial
www.facebook.com/Tommishock
www.facebook.com/Lovrocmusic

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/216832738460103/?fref=ts

RADIO: https://soundcloud.com/lovroc/16-03-13-soul-kitchen-radio-30