Fiesta Loca @ Swengi w/ Puuhaphiit (Afecto Dj's, SpinFM)

  From until   Tickets 3€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/214768281996617  
Swengi, Järvenpää   Show map

Puuhaphiit (Afecto DJ's, SpinFM)
FunkyDee (Club86Rec, House Brothers)
DJ Jebe (Tassa's, House Brothers)
ElMaco (House Brothers)

[Kuvaus]

Fiesta Loca klubikonsepti on viimeinkin laskeutumassa omalle kotikunnalleen, Järvenpäähän. Tapahtumapaikkana toimii Järvenpään yksi legendaarisimmista paikoista, Swengi.

Tarjolla on runsaasti rytmikästä meininkiä, jonka tarjoavat Fiesta Locan resident dj:t, "House Brothers (FunkyDee, Dj Jebe, ElMaco)" ja illan vieras.

Puuhaphiit (Afecto DJ's, SpinFM) -

Petteri Voutilainen, paremmin tunnettu omalla Dj- ja lempinimellään, Puuhaphiit on viime aikoina täytellyt Fredan Tivolin R3D puolen tanssilattiaa ja soitellut SpinFM:n "Afecto DJ's pres. Love Of House" ohjelmassa. Hän on myös Afecto DJ's kollektiivin jäsen, joka on tällä hetkellä yksi Suomen kovimpia Dj-kollektiiveja.


https://www.facebook.com/Puuhaphiit


FunkyDee (Club86Rec, House Brothers) -

Yksi tämän hetken kovimpia nuoria tulokkaita. FunkyDee, eli Järvenpääläinen DJ ja tuottaja, jonka olet saattanut nähdä soittelemassa tapahtumissa kuten Blastpop, Helsinki House Nights, Floorluv, Funky Friday, Rikospaikka jne.

http://www.mixcloud.com/FunkyDee/

https://www.facebook.com/pages/FunkyDee/257981640940512

DJ Jebe (Tassa's, House Brothers) -

Tassa'sin talon oma DJ on lähtenyt täyttämään tanssilattioita muuallekkin. House Brothersin perustajien toinen puolisko, DJ Jebe takaa monen vuoden kokemuksen levyjen soitossa ja yöelämän kuvioissa eikä jätä ketään kylmäksi lattialla!

http://www.facebook.com/pages/DJ-Jebe/190024657747747


ElMaco (House Brothers) -

Pesunkestävä Järvenpään kasvatti, House Brothersin tuorein jäsen, ElMaco on vanhasta Drum 'n Bass taustastaan huolimatta laskeutunut Housen maailmoihin ja valmis täyttämään lattian!Hinta 3e