LUMIPALLOEFEKTI - VISUELEKTROONINEN ILTAMA

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18  
Galleria Hoi Sie, Lappeenranta   Show map  
disco, experimental, techno

ODKID / TOMPLEX / DIOXINE WAVES / RANDOM DOCTORS

Tää on se ilta. SE ilta. Elektrooonisen musiikin erikoisilta kolmella voltilla ja kierteellä. Koristeena kakun päällä AI-VAN HEL-VE-TIN TYY-LIK-KÄÄT HEI-JAS-TUK-SET.

ODKID.
Joutsenon maailmankuulu ambient-supertähtönen repii sisäavaruutesi auki ja ripottelee nonparellejä päälle. Taitaa stereofooniset kurkipotkut.
www.soundcloud.com/odkid


TOMPLEX.
Tomplex tarjoilee lievästi vinksahtanutta elektronista rytmimusiikkia samettisten sointujen kera. Julkaisee musiikkiaan oman Bassalva levymerkin alla yhdessä Mikken kanssa.
www.tomplex.com


DIOXINE WAVES.
Dioxine Waves on electrofriikki duo Kuusaalta. Audiomatkailua paranoiasta autuuteen. Musiikillinen ensijulkaisu arvostetulla saksalaisella Solar One Musicilla. Kotipaikka the den, tellus.
www.soundcloud.com/dioxinewaves


RANDOM DOCTORS. (VJFINLAND)
Random Doctors on vuonna 2004 perustettu VJ/videotaideryhmä. Videoillaan he pyrkivät luotaamaan kulttuurista alitajuntaamme, pelottomasti haastaen yleisön, dj:t ja muusikot ylittämään rajansa. Suurilta festivaaleilta pienimpiin UG-klubeihin ja taidetapahtumiin Random Doctors pysyy uskollisena tavoitteelleen, etsien maagista hetkeä jolloin musiikki, videot ja yleisö kohtaavat ja muuttuvat yhdeksi.
www.randomdoctors.com


KLO 21-01. K18. 4€.
GALLERIA HOI SIE.
Koulukatu 27, sisäpihalla.