pussy eau de club 15 - years Anniversary Main Event

  From until   Tickets 15€   Age limit: 20  
The Circus, Helsinki   Show map  
house, oldskool

pussy eau de club presents FEMME FATALES 15 - years Anniversary Main Event


SISTER BLISS ( FAITHLESS )
MILLA LEHTO ( PUSSY RESIDENT )
KATERINA ( KAIKU / ÄÄNIWALLI / SILTANEN )
VOCALS BY SINI SABOTAGE


Lights by PINKKI JIVE
VJ. GREENDANGER
Hosted by PUSSY CREW
Fotography by SAMU INKINEN
OSKARI SARJAKOSKI

pussy eau de club presents FEMME FATALES 15 - years Anniversary Main Event

Legendaarinen Pussy Club on syntynyt yhtä legendaarisessa Lepakossa 15 vuotta sitten. Juhlavuottaan viettävä Pussy Club aloitti 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Villistä, vapaasta ja lämminhenkisestä menostaan tunnettu klubi on järjestänyt 15 vuoden aikana kunnioitettavat yli 200 bileet ja vaikuttikin suuresti omalta osaltaan Helsingin aktiivisen klubikulttuurin syntymiseen. Klubien lineup on ollut vaikuttava kotimaan ja vierailevien tähtien parhaimmistolla (mm. DJ´s Sasha, Guy Gerber, Dave Seaman, Yousef, Ian Ossia, Tyree Cooper…)

Pussy Clubin oma kasvatti Milla Lehto on noussut kaikkien tietoisuuteen loistavalla soundillaan ja teknisellä osaamisellaan. Alkuperäinen resident Dj Coma, on todellinen progehousen messias ja perheeseen kuuluu myös techhouse velho KimiK. Pussy Clubin itseoikeutettu kuningatar, klubiemäntä ja sielu Taru Kokkonen on Suomen johtavia naispromoottoreita mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä.

Juhlavuoden päätapahtuma La 17.8.2013 on silkkaa tyttöenergiaa ja levyjä pyöritetaan nais dj´n voimin. Pussy Clubin oma kaunotar Milla Lehto, lisäksi vieraaksi saapuvat maailmankuulu hunajainen Sister Bliss (Faithless) sekä tuottajana/säveltäjänäkin tunnettu Katerina ja sokerina pohjalla kesän kuumin mimmiartisti Sini Sabotage! Power Pussy Girls!

Let´s party like it’s 1998! Rakkaudesta musiikkiin ja tanssiin!Sponsored by BPF – Finland
www.facebook.com/pages/Jagermeister

17.8.2013 The Circus, Salomonkatu 1–3, 00100 Helsinki

22:00 – 04:00
K - 22
LIPUT: 15€
ENNAKOT: 13€ sis.toimituskulumaksun TIKETTI www.tiketti.fi

SISTER BLISS

Sister Bliss tunnetaan Faithless-yhtyeen suurimpien hittien tuottajana ja eteerisen kauniina kosketinsoittajana. Legendaarisesta Faithlessin perustajajäsenestä on tullut yksi suosituimpia Brittien elektronisen musiikin persoonia ja supertähti-DJ, joka on nähty myös Ministry of soundin (Lontoo) ja Pachan (Ibiza) residenttinä. Sister Bliss on todellinen musiikin multilahjakkuus!

Sister Bliss on klassinen pianisti, kosketinsoittaja, tuottaja ja säveltäjä, joka on säveltänyt mm. teatteriin ja elokuviin sekä ollut mukana lukuisilla menestyslevyillä kuten Examplen hittialbumilla Playing in the Shadows. Myös yhteistyö Faithlessin Rollo Armstrongin kanssa jatkuu.

www.facebook.com/thesisterbliss

http://www.mixcloud.com/SisterBlissOfficial/

MILLA LEHTO

DJ.Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi DJ:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubi-skenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa mm. Weekend Heroesin, Nic Fanciullin, Danny Ramplingin, Deep Dishin, John Digweedin, Jerome Isma-Aen, Ramirezin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin, Smoking Jo:n, Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident DJ´ä Pussy eau de Club, ACES ja After Hours klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa Venuella. DJ.Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

www.facebook.com/millalehtodj


KATERINA

Tuottajana DJ.Katerina on julkaissut musiikkia arvostetulla saksalaisella Get Physical -levymerkillä ja hänen ääntä kuulllaan myös niin ikään Berliniläisen Mood Musicin julkaiseman Deux Tigresin Dragon Fly kappaleella. Tällä hetkellä Katerina työstää studiolla albumia joka julkaistaan 2014.

Klubien lisäksi Katerinaa pääsee kuuntelemaan festivaaleilla kuten Helsingin Flow Festivaaleilla ja Turku Modernissa. Katerina liikkuu pehmein liikkein housen ja teknon välimaastossa. Klubiyleisöä jo useamman vuoden ilahduttanut DJ.Katerina ei kavahda synkkiä tai kosmisempiakaan sävyjä.

Katerina toimii Siltasen, Kaikun ja Ääniwallin luottotiimissä.
Tällä hetkellä DJ.Katerina elää aktiivista vaihetta urallaan sekä Suomessa että ulkomailla.

https://www.facebook.com/katerinadj
https://twitter.com/KaterinaAndonov


SINI SABOTAGE

VG:n perustamalle PME Recods –levy-yhtiölle sainattu Sini Sabotage räjäytti pankin kerralla Levikset repee-jättihitillään ja valloittaa parhaillaan Suomea ahkerasti keikkaillen.

Harvoihin naisräppäreihin kuuluva Sini on työstänyt debyyttisingleään yhdessä DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran kanssa ja biisillä vierailee JVG:stä tuttu VilleGalle. Sini työstää tulevaa sooloalbumiaan yhdessä DJ PP:n kanssa, ja kaunotar on itse myös lahjakas sanoittaja, säveltäjä ja DJ, joka on tehnyt musiikkia jo kymmenen vuotta. Sini toimii tänä vuonna myös Idols-tuomarina syksyllä.

https://www.facebook.com/SiniSabotage


Remember to share your pussy!