Pussy eau de Club 15-Year Anniversary Tour

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
The Monkey, Turku   Show map  
house, oldskool, techno

Pussy eau de Club – 15-year Anniversary Opening Party

DJ´s

Tyree Cooper and Bobby Starrr aka Jack The Box (Moodmusic Records / USA-UK)
www.moodmusicrecords.com/artists/jackthebox/
www.residentadvisor.net/dj/bobbystarrr
www.residentadvisor.net/dj/tyreecooper
www.youtube.com/JACKTHEBOX54

MILLA LEHTO (Pussy Resident, Aces)
www.facebook.com/millalehtodj

UPI (WE LIKE, Wonder)
www.facebook.com/DjUpiFinland


Lights by Pinkki
Vj.Greenholder (Pepe Deluxe)
Hosted by Pussy Crew

Fotography by Oskari Sarjakoski

Sponsored by BPF – Finland
www.facebook.com/pages/Jagermeister

Pussy Clubin 15-Juhlavuoden kiertueen toisessa tapahtumassa Pe.28.6.2013 kosteutamme Turun yöelämää The Monkeyssa. Puikoissa on Pussyn oma tyttö Milla Lehto ja Legendaarinen Chicago Housen Pioneeri Dj.Tyree Cooper ja Dj.Bobby Starrr ja kotikentän Berliinin vahvistus Dj.Upi.

Legendaarinen Pussy Club näki aamun valon yhtä legendaarisessa Lepakossa 31.5.1998 järjestäen kaupungin parhaita bileitä aamun ensisäteistä pitkälle hikiseen iltapäivään. Klubi oli tunnettu villistä ja vapaasta menostaan, ja sisään pääsi vain jäsenkortilla. Tämä yksityisyys loi oman, lämpimän perhefiiliksen, joka on tänäkin päivänä osa klubin viehätystä.

Vuonna 2000 Pussy Club aloitti iltaklubina, jossa pääsi fiilistelemään eri esiintyjien villiä tarjontaa aina muotinäytöksistä live keikkoihin. Parhaiden suomi dj´n ja vierailevien tähtien kanssa mm.
DJ´s Sasha, Guy Gerber, Dave Seaman, Yousef, Ian Ossia, Wally Lopez, Carlos Diaz, Mike Monday, Stanton Warriors, Omid 16B, Matthew Dekay, Plump Dj´s, Smokin Jo, Paul Jackson, Slacker, Lee Coombs, Alison Marks, 100% Isis, Nicky Holloway, Paolo Mojo, Francesco Farfa, Chloe Harris, Nicka, Israel Up, Asi Kojak..

15 vuoteen mahtuu kunnioitettavat yli 200 bileet ja Pussy Club vaikuttikin suuresti omalta osaltaan Helsingin aktiivisen klubikulttuurin syntymiseen.

Pussyn oma kasvatti Milla Lehto on noussut kaikkien tietoisuuteen loistavalla soundillaan ja teknisellä osaamisellaan. Alkuperäinen resident Dj Coma, on suomen todellinen progehousen messias. Pussy Clubin perheeseen kuuluu myös techhouse velho KimiK. Pussyn itseoikeutettu kuningatar, klubiemäntä ja sielu Taru Kokkonen, on Suomen johtavia naispromoottoreita mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä.


Party like it’s 1998! Rakkaudesta musiikkiin ja tanssiin!PUSSY EAU DE CLUB – 15-YEAR ANNIVERSARY PARTY IN TURKU!

Pe.28.6.2013
22:00 – 04:00
The Monkey Nightclub, Aurakatu 3, Turku
K-18
Ticket: Before 24:00 6€ / After 24:00 8€

www.themonkey.fi
www.facebook.com/TheMonkey.fi
https://www.facebook.com/groups/6901017579/?fref=ts

DJ.Tyree Cooper
Tyree Cooper on aito Chicago house-pioneeri. Nykyään Berliinissä majaileva hip housen keksijäksikin väitetty veteraani soittaa edelleen sielukasta housea viikosta toiseen tunnetuissa teknopaikoissa Tresorista KaterHolzigiin, ja se toimii. Tyreen tuotanto kattaa oman Supa Dupa -levy-yhtiön tuotosten lisäksi remixejä mm. Pet Shop Boysille ja Fast Eddielle. Suomeen hänellä on erityinen yhteys yhdessä Bobby Starrrin kanssa tehtyjen Jack The Box julkaisujen kautta Sassen perustamalla MoodMusicilla. Jack The Boxin tavoitteena on tuoda sielu ja house takaisin teknoistuneeseen Berliiniin. Tyree herättää huomiota myös erinomaisilla seremoniamestarin taidoillaan.

DJ.Bobby Starrr
Bobby Starrr muodostaa Jack The Box -kollektiivin ytimen yhdessä Cooperin kanssa. Starrr on tunnettu erityisesti Tyreen kanssa Berliinissä soittamistaan useiden tuntien mittaisista maraton-seteistään ja Jack The Box radio-ohjelman kuratoimisesta Berliiniläisellä Sweat Lodge Radiolla. Tämä vanhan koulukunnan DJ luottaa edelleen vinyyliin ja savuisiin deep housen soundimaailmoihin. Myös Englannissa ja Wienissä omia iltojaan pyörittänyt DJ pyrkii seteillään luomaan ympärilleen energisen ja positiivisen tunnelman. Tyree Cooper ja Bobby Starrr julkaisevat odotetusti "Side A"-nimisen albumin vuoden 2013 aikana.

Turn up the Bass!

Favorites 5