RAVE SAVES 2013 Hyväntekeväisyystapahtuma

  From until   Tickets 10€   www.facebook.com/…/Ravesaves  
Tiger, Helsinki   Show map  
breaks, drum'n'bass, house, techno, trance

Orkidea (Unity)
Milla Lehto (FADE)
Temper2 (Casper&Markus Live!)
Eliot Ness (Reiv:)
Concha (Candyland)
Tony Profondo (Mixxed, FADE)
Niko Geselle (Mixxed)
Antti Rasi aka Paul Easy (BER, After Hours)
Flink (Candyland)
Physics (Helsinki Jungle Mafia)
Muffler (Hospital)
Burma (Renegade, Helsinki Jungle Mafia)
Genki (Basstards)
Vj Klaustrofobia
Lights by Pinkki

RAVE SAVES – Suomen suurin elektronisen musiikin vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma – järjestetään nyt jo kolmatta kertaa pääsiäislauantaina 30.3.2013 Tigerin toimiessa uutena tilana. Suosittu tapahtuma on kerännyt joka vuosi lähes 1000 elektronisen musiikin ystävää, ja mukaan pro-bono hengessä ovat jälleen lähteneet Suomen johtava DJ-kaarti, Tiger sekä koko Rave Saves-tuotantotiimi. Illan lipunmyynnin koko tuotto lahjoitetaan tänäkin vuonna ihmisoikeusasioiden edistämiseksi ja Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan.

Rave Saves kerää jälleen massiivisen lineupin suomen etulinjan elektronisen musiikin artisteja hyvän asian puolesta. Tigerin yläkerrassa kuullaan House/Techno/Trance/Tech House-tykitystä alemman kerroksen keskittyessä Drum´n´Bass sekä Dubstepiin. Tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen panostetaan myös kunnolla ja luvassa on urbaania video- ja valotaidetta. Illan visuaalisesta ilotulituksesta vastaa Vj Klaustrofobia, joka on vuodesta 2004 toteuttanut erilaisia videoprojisointeja ja -visualisointeja musiikkitapahtumiin ja gallerioihin energisillä taideprojekteillaan.

Tapahtuman takana on pitkän linjan klubituottaja Markus Rauramo ja Rave Saves-tiimi. "Tapahtuman idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä. Idea saada myös passiivisesti hyväntekeväisyyden tekemisestä kiinnostuneet aktivoitua tavalla, jossa yhdistyy hauskanpito ja tärkeän asian tukeminen loi sytykkeen Rave Saves- konseptin viemisestä eteenpäin. Tapahtumasta tehdäänkin jokavuotinen kullekin vuodelle ajankohtaisilla teemoilla ja artisteilla varustettuna." kertoo Rauramo.

Tapahtuman mahdollistaa Tuborg.

Lisätietoja:
http://www.amnesty.fi
http://www.thetiger.fi