WERK present LOVE miniball

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/558139860865439  
DTM, Helsinki   Show map  
disco, house

DJ Esgrove

WERK
presents
LOVE
miniball
15.2.
with
RUNWAY category

DJ Esgrove (RUFF CUT, Bassoradio) 7h set

DTM
Mannerheimintie 6B
21-04
8€ (including cloakroom)
K18

”Walk like a model, pose like a star and show us LOVE!”


WERK-klubi ja Suomen House Of Ninja tuovat jälleen kuumaa voguing-extravaganzaa DTM:n lavalle perjantaina 15. helmikuuta. Ystävänpäivän jälkimaininkien kunniaksi illan teemana ei vähempää kuin RAKKAUS. Ohjelmassa luvassa kaikille avoin runway-kilpailu, eli mallikävelykilpailu. Tuomareina ja illan emäntinä toimii Suomen House Of Ninjan johtohahmot Virpi, Venla ja Anneli.

Musiikista vastaa luonnollisesti Dj Esgrove tarjoillen koko illan parhaita klassikoita ja uusia klubimaailman tuulia housen ja diskon saralta.

Tule vapauttamaan sisäinen supermallisi runway-kilpailuun, tervetulleita ovat niin ensikertalaiset kuin vogue-veteraanitkin. Aiempaa kokemusta tai erityisosaamista et tarvitse, ASENNE ratkaisee!

Voit kilpailla joko miehekkäänä tai naisellisena rakastettavana huippumallina. Runway female sekä runway male kisataan ensin erikseen, jonka jälkeen voittajat molemmista sarjoista kisaavat keskenään. Näin meille selviää, kuka onkaan LOVE BALLin catwalkin kuningas tai kuningatar!

Kilpailu starttaa klo 23. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 22.45 mennessä lavan vieressä. Tulethan paikalle esiintymisvalmiina, erillisiä pukutiloja ei ole. Ei osallistumismaksua, sama sisäänpääsy kaikille.

*VOITTAJALLE upeista upein pokaali*

Hupi kustantaa 8 euroa, sisäänlukien eteispalvelun.

Esimakua illan soundista:


Tykkää meistä, me tykätään teistä!
www.facebook.com/djesgrove
www.facebook.com/dtmhelsinki