Helsinki Jungle Mafia presents :FABIO (UK)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   http://www.djfabio.net  
Virgin Oil Co., Helsinki   Show map  
drum'n'bass

Fabio (Creative Source,UK) L.A.O.S Live, Tes La Rok (Live), Physics,Muffler Burma

-DJ FABIO (UK)
http://www.djfabio.net/
Fabio on ollut kuvioissa jo yli 2 vuosikymmentä, ja saavuttanut legendaarisen aseman hyvästä syystä. Hän aloitti uransa Piraattiradio DJ:nä 80-luvun puolivälissä mistä hänen, tyylinsä kehittyi eri musiikkityyleistä kuten Dub, Rare Groove, Hip Hop, Disco varhaiseen Houseen , Jungleen ja Drum and Bassiin. Kaikkien näiden vuosien jälkeen hän pysyy yhä huipulla.

Tällä hetkellä Fabio kiertää maailmaa DJ:inä ja niin yksin kuin Grooveriderin kanssa. Molemmat ovat erittäin menestyneitä DJ:tä, joka edelleen rakastaa mitä he tekevät, ja rokkaa väkijoukkoja kaikkialla missä menevät.Fabio pysyy edelleen uskollisena musiikille jota hän rakastaa ja ei ole koskaan seurannu viimeistinä "muotia" musiikissa.

-L.A.O.S. (LIVE)
http://www.largeamountofsoul.com/
L.A.O.S:in musiikki on tanssilattiaystävällistä, tunnelmallista ja melodista drum and bassia, johon sekoittuu vaikutteita bassovoittoisen klubimusiikin eri tyyleistä, aina dubsteppista future garageen. L.A.O.S.:in ydinryhmän muodostavat pitkän linjan tuottaja- ja dj-taustan omaavat Abraham, D-Bex ja Jayem. Vuonna 2010 kokoonpanoa täydennettiin naisvokalisti Alexxilla, joka vastaa myös kappaleiden sanoituksista.


-TES LA ROK (LIVE)
Dub/Roots stepin ystäville TES LA ROK onkin tuttu kaveri, joka on myös erittäin mukava. Miehellä on hihassaan lukuisia julkaisuja britti ja jenkki levymerkeillä kuten Dub Police, Argon, Contagious, BIsquit Factory ja Soul:jazz. Tämän lisäksi oma levymerkki Noppa on puskenut laadukkaita julkaisuja jo vuosien ajan artisteilta kuten Teeth, Desto, DJG, Late, Clouds ja Kromestar.-PHYSICS & BURMA & MUFFLER Feat MC CYPHA
Suomen Drum & Bass ykköskenttä tarjoilee parasta drum & bassia.

FACEBOOK EVENT : https://www.facebook.com/events/110958282408377/

Ke 8.5.2013 (Torstai 9.5 on pyhäpäivä ja vapaa!!!) Helsinki, Virgin Oil Co.

ENNAKOT MYYNNISSÄ:

http://www.tiketti.fi/DJ-Fabio-UK-LAOS-live-Tes-La-Rok-live-Virgin-Oil-Co-Helsinki-lippuja/18276