WAKE UP! Turku

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/wake.up.turku  
VPK-Talo, Turku   Show map  
breaks, chill, drum'n'bass, experimental, house, techno, urban

Michael Cassette LIVE (Anjunabeats)
Jay Fish LIVE (Tesno Records)
Supertyyli
Chantola (Club 86, Spinnin' Records)
Missiah
Baikonur (Åbo Likes! Bass)
Frostal (Flare, Faction)
Redic (Luna)

VJ Turu Sanoma (X-Rust)

WAKE UP! Turku -klubin avajaisbileet kevään ensimmäisenä lauantaina 2.3.2013 juhlitaan Turun lipun alla. Tamppaustahdista vastaavat Turun parhaat tuottajat ja dj:t, kaksi live showta, kaksi lavaa ja comeback! Musiikkigenreinä ovat techhouse, progressive, dubstep ja breaks.

MUKANA MENOSSA:

Cybershop, http://www.cybershop.fi/
KoneHELSINKI, http://konehelsinki.com/

Herätetään Turku pitkästä unesta! WAKE UP! Turku, nyt!

**************************************************

Aika: lauantaina 2. maaliskuuta 2013, klo 20.00 - 02.00
Liput: 10 € + 2 € eteispalvelu. Ennakkomyynti alkaa helmikuussa.
B-oikeudet (ei omia juomia), K-18
Paikka: VPK:n Talo, Eskelinkatu 5, 20100 Turku

**************************************************

FACEBOOK KUTSUKILPAILU

Kutsu vähintään 23 kaveriasi juhlimaan kevään alkamista WAKE UP! Turku -tapahtumaan ja kommentoi tapahtuman sivulle “DONE XX”, jossa XX on kutsumiesi kavereiden määrä.

Kaikkien kavereita tapahtumaan kutsuneiden kesken arvotaan 10 lippua (yksi per voittaja) sunnuntaina 24.2.2013.

http://www.facebook.com/wake.up.turku/events

**************************************************

ESIINTYJÄT

Michael Cassette LIVE (Anjunabeats)
http://www.facebook.com/MichaelCassette
http://www.michaelcassette.net/
http://www.beatport.com/search?query=Michael+Cassette

Michael Cassetten progressiivisen housen ydin löytyy vintagesyntikoiden ja nykytekniikan yhdistelmästä. Michael Cassetten 80-luvusta ammentava, täysin uniikki musiikki heijastelee kaukaisten muistojen eleganttia henkeä. Tämän studioonsa kaivautuneen anonyymin salainen rakkaus viuluun on antanut vahvan pohjan hänen ensiluokkaisille melodioilleen.

Hänen debyyttialbuminsa ”Temporarity” julkaistiin 2010. Vuonna 2005 Michael Cassette julkaisi yhdessä Komytean tuottajien kanssa maailmanlaajuisesti tanssilattioita valloittaneet singlet ”Zeppelin” ja ”Shadow's Movement”.

Michael Cassette LIVE yhdistää livesoiton ja visuaalit. Koe maailmalla tunnetuksi tullut Michael Cassette kotikaupungissaan Turussa!

***

Jay Fish LIVE (Tesno Records)
http://www.facebook.com/JayFishMusic

19.3. julkaistavan Everyone Understands The Bass -albumin previkka WAKE UP! Turku -klubilla!

Jani ”Jay Fish” Kokkala yhdistelee elementtejä yli tyylirajojen päämääränään luoda kappaleita, joiden tahdissa juhlitaan! Nouseva turkulainen live-tähti tuottaa ja julkaisee tuoreen kuuloista, astetta klubimpaa new school technoa ja housea.

Jay Fish aloitti elektronisen musiikin tekemisen jo 80-luvun lopulla tuottaen pääasiassa hiphoppia, electroa ja technoa. Vaikka hän on paremmin tunnettu urastaan VJ:nä, on musiikki ollut aina pääosassa hänen elämässään.

Jay Fishin setti koostuu live-remixausten lisäksi live-mashupeista.

***

Supertyyli
http://www.facebook.com/Supertyyli
http://www.mixcloud.com/Supertyyli/

Supertyyli, eli Kalle Eroma, yhdistää seteissään vaivattomasti urbaania musiikkia (rap/r'n'b/dancehall), housea ja bassomusiikkia laidasta laitaan, ujuttaen väliin klassikoita, jotka olit jo unohtanut. Kokonaisuus kuorrutetaan taitavalla teknisyydellä, joka saa leuat loksahtamaan ja pikkuhousut pyörimään.

Supetyylin DJ-ura sai alkunsa radion DJ-ohjelmien kuuntelemisesta ja on harjoittelun kautta johtanut jo lähemmäs neljäänsataan keikkaan ympäri Suomen. Mainetta on karttunut myös mixtape-kisoista (mm. Flow, Cloud 9 -klubi, Yle X ja Heavyweight Djs).

***

Chantola (Club 86, Spinnin' Records)
https://www.facebook.com/Chantolamusic
http://www.chantolamusic.com/
http://www.beatport.com/search?query=chantola

Vuodesta 2003 saakka elektronista musiikkia tuottaneen turkulaisen Henrik “Chantola” Kantolan tyyli löytyy sanojen house, techno, tech, deep ja groove takaa.

Hän on julkaissut monille levy-yhtiöille (mm. Black Hole Recordings, Baroque Records, Mistique Music, Bonzai Music) ja ollut mukana lukuisilla kokoelmilla. Chantolalla on myös oma radioshow “I Bring My Own Background Music” (IBMOBM) EYE1 radiossa joka toinen keskiviikko.

***

Missiah - GRAND COMEBACK!

Vuodesta 2007 tauolla ollut DJ Missiah tekee paluun konemusiikkiskeneen avaamalla WAKE UP! Turku -klubin maaliskuussa!

Missiahin esitykset ovat sekoitus kasvavia rytmejä, melodioita, hyviä viboja sekä luontaista iloa, jollaista ei rahalla saa. Naisen nykyiset vaikutteet tulevat elektrosta, housesta, trancesta ja progressiivisesta musiikista.

Missiah on ennen taukoaan esiintynyt yli sadalla hardhouse- ja technokeikalla, jakaen lavan mm. Proteuksen, Misjahin, Ian M:n, Paul Kershawn ja Miss Behavingin kanssa.

***

Baikonur (Åbo Likes! Bass)
https://www.facebook.com/deejaybaikonur

Baikonur-nimi juontaa juurensa kazakstanilaisesta avaruuskeskuksesta. DJ Baikonurin tehtävä onkin saattaa klubbaajat kohti uusia ulottuvuuksia, joten valmistaudu laadukkaisiin soundeihin ja eri tyylien rajojen koetteluun. Paletista löytyy dubstep ja breaks.

DJ Baikonur on viettänyt viimeiset kymmenen vuotta elektronisen musiikin parissa ja hän on esiintynyt lukuisilla klubeilla ja festivaaleilla. Hän on myös mies LUNA, Åbo Likes! Bass ja WAKE UP! Turku -klubien takana.

***

Frostal (Flare, Faction)
http://www.mixcloud.com/Frostal/

Turkulaisen DJ Frostalin setti koostuu progressiivisesta, energisestä ja teknisesti taitavasta soitosta, lajeina dubstep ja drum’n’bass.

Flare and Fiction -klubin residentti aloitti uransa kymmenisen vuotta sitten pieniltä klubikeikoilta, imien vaikutteita eri musiikkityyleistä, joista esimerkkeinä 501, Skism, Pendulum/Knife party, Flux pavillion, Skrillex ja Netsky.

Frostal voitti Åbo Likes! Bass:n järjestämän mixtape-kilpailun syksyllä 2012.

***

Redic (Luna)

Rashid Sadigin eli DJ Redicin sydän sykkii trancen, housen ja breaksin tahtiin. Hän on ollut mukana luomassa LUNA-klubia ja ollut residenttinä mm. Syke-klubilla. Vaikka kiireisen miehen elämä meinaa täyttyä muista asioista, on hän mukana WAKE UP! Turku -klubilla tuottamassa iloa juhlijoille! Redic on myös WAKE UP! Turku -klubin järjestäjä.

***

VJ Turu Sanoma (X-Rust)
http://x-rust.org/artists/vj-turu-sanoma

Turu Sanoma edustaa uutta lähestymistapaa VJ-kulttuuriin. Hän pyrkii jatkuvasti kehittymään ja luomaan uusia tekniikoita, jotka sopivat palvelemaan kulloistakin tarkoitusta. Jokainen show rakentuu paikan ja esiintyjien tarpeiden ja sisällön ympärille.

Turu Sanoma on aktiivinen taiteen eri aloilla ja on esiintynyt tapahtumissa kuten UMF, Konemetsä ja Mal Au Pixel. Hän on tehnyt visuaaleja useille artisteille, esimerkkeinä Mr. Velcro Fastener, Jori Hulkkonen, Alexander Robotnick, New York City Survivors ja Imatran Voima.