Spacehouse: House of House

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/448639045192535  
Club Route 66, Kotka   Show map  
house, trance

Puuhaphiit, Noste, Urmaz, Pekko Haimi, Taika, Individual

Spacehouse: House of House

Ravintola Route 66
Lauantai 12.01.2013 klo 21-03
Liput 6 euroa
K-18
Soundi: HAD Audio

TECH-HOUSE/ HOUSE/ TRANCE

*****************
AFECTO DJS (Spin FM/ R3D)
* Puuhaphiit
* Noste

HAIMI vs. INDIVIDUAL vs. URMAZ (Hypno! / Silk Sofa / Såint)

TAIKA (Spacehouse) - Special Trance Set!!

Spacehouse aloittaa Kotkan bilevuoden 2013 tuomalla paikalle Helsingin kuumimmasta House dj-kollektiivista Puuhaphiitin ja Nosteen. Afecto djs on noussut viimeistään vuonna 2012 koko pääkaupunkiseudun klubikansan tietoisuuteen ja melodisen, grooven House-soundin kirkkaimpaan kastiin. Tiberiuksen ja Alec Hallin järjestämät Rex Terraza-bileet ovat jo useana kesänä täyttäneet Bio Rexin terassin talomusiikin nälkäisestä tanssikansasta ja nyt syksyllä Afecto deejiit ovat houstanneet joka perjantai Fredan Tivolin R3D-huonetta. Tämän lisäksi pitää mainita Spin FM-radion Love of House-ohjelma, jota Afecto djs on vetänyt jo vuoden ajan. Tuleva vuosi näyttää Afectoille todella hyvältä – siitä kertovat osaltaan jo isot buukkaukset niin Vaasan Balearica, kuin Serenan Wonder-vesipuistobileisiin.

Tänä iltana on siis luvassa rehellistä, mukaansatempaavaa ja iloista House-musiikkia suurella sydämellä. Älä jätä väliin!

Heti klo 21 dekkien taakse nousee Haimi vs. Individual-kaksikko. Nämä miekkoset huomasivat eräissä UG-bileissä, paetessaan dark psykeä automankan turvaan, omaavansa suht samalta soundaavia levyjä, että niitä olisi kiva alkaa soittaa yhdessä. Nyt reilun vuoden ajan he ovat tanssittaneet kansaa niin ilta- kuin aamubileissä Helsingissä, Kouvolassa, Imatralla – u name it. Tämän lisäksi Bar Isoroba Kympissä on joka kuukausi vähäeleiselle ja tunnelmalliselle konemusiikille omistettu Hypno!-ilta, joka sekin täyttää pian vuoden.

Heidän kanssaan alkulämmöt lattialle loihtii Såint-klubin toinen voimahahmo Dj Urmaz. Mies on vaikuttanut suomalaisessa klubi- ja dj-maailmassa jo toistakymmentä vuotta. Vanhempi kaarti muistaa varmasti myös Club Phoenixin, sekä Drama-klubin. ;) Såintin tapahtumista voidaan mainita esim. Pietarin Pachan vierailu Kotkaan, sekä Kaapelin Hima & Sali-kemut. Monessa on mies ollut mukana, mutta rakkaus Houseen on pysynyt lujana. Nyt siis kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan, minkälaisen keitoksen tämä kolmikko saa aikaan.

Illan päättää Elixiria, metsäbile ja psy trance-kuvioista tuttu Spacehouse-residentti Taika, joka on luvannut soittaa setin ehtaa trancea.

******************
Timetable:
01:30 - 02:30 Taika
23:30 - 01:30 Afecto djs
21:00 - 23:30 Haimi vs. Individual vs. Urmaz

******************

https://www.facebook.com/afectodjs


http://www.road66.fi/fi/

******************
In english:

Spacehouse: House of House
Date: Saturday 12.01.2013
Time: 9 PM - 3 AM
Tickets: 6 euros
Venue: Club Route 66
Address: Kotolahdentie 22, 48310 Kotka, Finland
How to get there: For example by buss provided by Spacehouse-crew. Departures from Kotka Central Bus-station 21 PM, 22 PM, 23 PM, 00 PM, 01 PM and at least one trip back to Kotka-island after the party. Free!

Event is for people 18 years or over.

Style of music: Tech-House/ House/ Trance

Bar has A-Licence.

Welcome!
Kirjoita julkaisu