PROTEUS - Traditional Anniversary Set

  From until   Tickets 18€   Age limit: 18   http://www.djproteus.com  
Logomo, Turku  
breaks, chill, drum'n'bass, experimental, hard, industrial, oldskool, psy, techno, trance

proteusedit.jpg¤ PROTEUS - TRADITIONAL ANNIVERSARY SET ¤


@ Logomo (Logi 1+2 salit)- This time we take the work back underground -INVITATION ONLY - katso ohjeet alla!Proteusdragon.jpg


Loppiaisaattona Lauantaina 5.01.2013
Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku
Ovet klo 22:00
Ikäraja 18 vuotta


Tarinaa ja taustaa sekä tärkeää infoa bileistä:

Loppiaisaatto vuonna 2004. Yli 400 bilettäjää tanssii hikisenä ja onnellisena klo 03.30 Proteuksen viimeisen biisin soidessa Turun Klubin tanssilattialla. Jokainen paikallaolija haluaa lisää , mutta Suomen lain puitteissa musiikkia ei voida enää jatkaa. Osa poistuu paikalta pettyneenä, mutta silti onnellisena. Ovathan he juuri todistaneet Proteuksen ilmiömäistä kuuden tunnin settiä, joka on siitä saakka ottanut traditionaalisen paikkansa turkulaisten sydämissä, aina loppiaisaattona.

Vuonna 2013 tammikuun 5. päivä Proteus saapuu Turkuun jo yhdeksättä kertaa täyttämään faniensa toiveet pitkästä setistä. Paikka vaihtuu Klubista Logomoon. Samalla vaihdetaan yhden illan hetkeksi vaihdetta vanhaan rave-henkeen, jolloin bileet olivat yksityisiä, ja joihin sai tuoda omat juomat ja joissa saatiin reivata piiiiiiitkääään.

Paikkana Logomon Logi-sali on uniikki, aivan huikean kaunis tila, jonne tuodaan taatusti yksi vuoden kovimmista äänentoistoista sekä hyvä valokattaus. Perusasiat ovat varmasti kohdallaan, sillä järjestämme bileet yhteistyössä Proteuksen kanssa, jolle vain paras on kyllin hyvää.

Nämä bileet ovat yksityisbileet, joihin pääsee ainoastaan ilmoittautumalla ennakkoon. Bileissä on ikäraja (18 vuotta). Paikalle saa tuoda, ja on jopa toivottavaa, että ihmiset tuovat, omat virvokkeensa. Juomatarjoilua paikalla ei ole. Narikka on, ja se on vartioitu. Olette hyvissä käsissä.

Bileet alkavat kello 22:00 ja kestävät niin pitkään, kunnes ne lopetetaan. Jos kaikkien kunto kestää, niin paikalla ollaan pitkälle aamuun.Ilmoittautuminen bileisiin:

1) Facebookin tapahtumaan: osallistuu-listalla olevana
FB: https://www.facebook.com/events/213477342121107/

2) Sähköpostilla: [email protected]


Huom! Emme päästä sisälle sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittautumislistalla. Tarkistamme nimet ja henkkarit sisääntullessa jokaiselta.Ohjelmamaksu 18 e (sis. narikan, ja ohjelman)
- huomioi, että saat tuoda paikalle omat juomat

Ennakkolippu Levykauppa Äx, Kristiinankatu, Turku.

Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku


LINKS:
www.logomo.fi
www.djproteus.com
www.facebook.com/pages/Proteus/17712036908
proteuspieni.jpg