Disco Avengerz presents Dj ROCCA (ITA)

  From until   Tickets 5€   Age limit: 20   www.facebook.com/…/434927673222690  
Motellet, Helsinki  
chill, disco, house

-DJ ROCCA (Erodiscotique, Ajello, ITA)
-LUCKY STRIPES (HEMO DJ's, Starboard)
-DISKOSTAJAT - DISCO AVENGERZ -Ice, Johnny B. Groove, Tohtori Savoy, Soul Blade (Spin FM)



DJ ROCCA on tanssittanut iän ja kokemuksen mukanaan tuomalla ainutlaatuisella tyylitajullaan ihmisiä lukuisilla klubeilla mm. Barcelonassa, Berliinissä, Pariisissa, Milanossa, jopa Brasiliassa, sekä tammikuussa 2009 Helsingissä edesmenneessä Nollassa.

Nyt Diskostajat tuo hänet jälleen Helsinkiin, tällä kertaa paikkana on Motellet. Presidentin itsenäisyyspäivänvastaanoton kankeat tanssahtelut ovat muisto vain, kun Italian oma poika tuo hieman Välimeren lämpöä pohjolaan, ja laittaa kankeimmankin tangon taitajan tamppaamaan ja taipumaan diskonsa tahtiin.

Illan suomalaisena vieraana nähdään HEMO DJ´s kaksikon toisen osapuolen Alvar Tallskogin sooloprojekti LUCKY STRIPES, jonka musiikkia voisi kuvailla duon tuotoksia maalailevammaksi ja letkeämmiksi, mutta taatulla HEMO -tartuntapinnalla varustetuksi.


Perjantaina 7.12.2012 klo 21:00 - 04:00 Motellet, Annankatu 10
5 e + narikka
K-20

***Jaossa 2 kpl VIP - paketteja ensi perjantaille Motelletiin 7.12 Disco Avengerz Presents Dj Rocca - bileisiin! Mukaan kuuluu ilmainen sisäänpääsy jonon ohi neljälle hengelle, seurueelle varattu pöytä ja pari pulloa skumppaa.

Osallistu seuraavasti: Käy liittymässä FB-eventtiin ja lähetä kutsuja kavereillesi. Kirjoita tapahtuman seinälle montako kaveria kutsuit. VIP-paketit arvotaan osallistuneiden kesken torstaina. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä ja voittajan nimi julkistetaan tapahtuman sivulla.

http://www.facebook.com/events/434927673222690/***


Artisti-infot:

DJ ROCCA

Dj Rocca interview:

http://djrocca.com/




LUCKY STRIPES



https://facebook.com/hemodjs


DISKOSTAJAT - DISCO AVENGERZ

http://facebook.com/Diskostajat
http://spinfm.fi/disco-avengerz