Lahti2Ibiza Halloween Special: w/ Hilton Caswell

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/502844829733630  
Tivoli, KOTKA

MILLOIN:
Pe 26.10 klo. 22-04

MISSÄ:
Tivoli, Lahti

2Ibiza stage:

02:30-03:30 DJ Mista S (HeavyWeight)
00:30-02:30 Hilton Caswell (Ministry Of Sound)
23:00-00:30 Sergei Shkuroff (Madwave)
22:00-23:00 Joonas Hahmo (Hahmo Recordings)


Second stage:

Oded Peled (Misc)
Housemotion (Summerheat)
Jayvee & J7 (2Ibiza)
The Drug Brothers (2Ibiza)

Kakkospuolta houstaa koko illan:

The Drug Brothers


LIPUT:
12e + narikka
(EI ENNAKKOMYYNTIÄ)

VIPPÖYDÄT myös jälleen myynnissä!

Osta itsellesi ja 10 ystävällesi limusiinikyyditys bileisiin sekä VIP-Sisäänpääsy ja oma VIP-Pöytä illaksi. Pöytään kuuluu tarjoiluja sekä oma tarjoilija tarjoilemaan pöytäänne!

Yhteydenotot: [email protected]


2ibiza syntyi vuonna 2011 kaveriporukan unelmasta tuoda jokaisen todellisen juhlijan unelmakohteen IBIZAN kuumat rannat,clubit,valo-showt ja hengen ennenkaikkea lentomatkaa lähemmäksi.

2011 näki Lahti2Ibiza päivänvalon The Room yökerhossa Lahdessa. Ensimmäisistä juhlista lähtien 2ibiza konsepti on ottanut paikkansa Suomen tapahtumakartalla ja herättänyt kiinnostusta isossa määrässä juhlioita ja vuoden kokemuksella voidaan sanoa että kaveriporukan unelma on kasvanut Suomen juhlioiden yhteiseksi unelmaksi.

TULE KOKEMAAN UNIIKKI CLUBI KUN 2IBIZA SAAPUU KAUPUNKIISI!


Hilton Caswell (Ministry Of Sound)

Iso-Britannian suurimpiin klubibrändeihin lukeutuva Ministry Of Sound saapuu jälleen edustamaan Lahteen. Hilton Caswell on nuori lupaus, mutta iästään huolimatta hän onjo ehtinyt soittamaan kaikkien maailman suurimpien House DJ:tten kanssa.

Armin van Buuren, Carl Cox,Fedde Le Grand, Mark Knight, Judge Jules, Gareth Emery, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Marco V, Nicky Romero & Hardwell, vain muutaman mainitaksemme!
Joonas Hahmo (Hahmo Recordings)

Joonas Hahmo on pitkänlinjan tuottaja ja soittaja. Nostetta maailmallakin tuoneet sinkut Mojito & Coctailbar ovat kaikille tuttuja. Nyt Joonaksen voi bongata myös 2Ibizan lavoilta. Tuomme Joonaksen Lahteen viihdyttämään kansaa! Suomen oma poika Joonas Hahmo!

http://www.joonashahmo.com/


Oded Peled (Misc)

Kuuluisan Misc Managementin perustajajäsen ja erittäin kokenut veteraani soittaja. Suomen kärkinimiin kuuluva Oded Peled saapuu Lahteen valloittamaan jälleen lavat. Oded on soittanut jo 16 vuotiaasta lähtien levyjä ja onkin tunnettu erittäin omaperäisenä soittajana!

http://misc.fi/__artist_fin_odedpeled.php


Sergei Shkuroff (2Ibiza)

Sergei Shkuroff on soittanut vuodesta -99. Mies on täyttänyt tanssilattiat niin underground bileissä kuin maailman suurimmilla klubeilla.

http://thedjlist.com/djs/SERGEI_SHKUROFF/


Jayvee&J7 (2Ibiza)

J7 on Supercharged klubin residentti DJ ja yksi Suomen suosituimmista naispuolisista DJ:stä. Jayvee on tunnettu teknistä miksaus tyylistään ja hän onkin ollut suosittu jo pitkään.

http://www.facebook.com/j7jayvee


Housemotion (Summer Heat)

Summer Heat residentit kesän riennoista, summer sound festivaliin josta matka jatkui Weekend Festival:iin josta Lahden ja tampereen kautta We Like & Clinic (Mark Knight) bileisiin... kaikki illat loppuunmyyty! Nyt vuorossa Lahti2ibiza!!!

www.facebook.com/housemotionfinland
www.housemotion.fi


The Drug Brothers (2Ibiza)

2Ibizan ensimmäiset residentti DJt. TDB tuo aina Saaren uusimmat bängerit unohtamatta ikuisia helmiä tanssikansalle tanssittavaksi.


www.facebook.com/2ibiza
www.youtube.com/2ibizafin
www.twitter.com/2ibiza

Favorites 3