SABOR PRESENTS: EL HIJO DE LA CUMBIA (ARG)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   www.facebook.com/…/284990818278223  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, chill, disco, house, oldskool, urban

Emil, Rideon, Melodinho

★★★ EL HIJO DE LA CUMBIA (ARG) ★★★

Argentiinalainen dj-tuottaja El Hijo de la Cumbia esiintyy Helsingissä lauantaina 27.10. Euroopan kiertueen päättävä konsertti on artistin ensimmäinen Suomessa. Keikkapaikkana toimii Kuudes Linja, ja tapahtuma on osa suosittua Latinalaisen Amerikan tanssimusiikkiin keskittyvää Sabor -klubia.

Vuonna 2008 ensimmäisen albuminsa ”Freestyle de Ritmos” julkaissut El Hijo de la Cumbia kuuluu uuden elektronisen latinomusiikin huippuihin ja on viime vuosina valloittanut klubeja ja festivaaleja ympäri maailman. Musiikin perustana toimii perinteinen cumbia, joka on yksi Latinalaisen Amerikan suosituimpia tanssirytmejä aina Meksikosta Argentiinaan saakka. Tähän perinteeseen El Hijo de la Cumbia sekoittaa uniikilla tavallaan vaikutteita hiphop-, dancehall- ja reggaemusiikista sekä urbaanista klubikulttuurista. Lopputulos on vakuuttava ja puhuttelee globaalin bassokulttuurin ja tanssimusiikin ystäviä laajalla rintamalla yli kaikkien genrerajojen.

Sabor -klubi aloitti kesällä 2012 mbarin terassilla ja jatkaa suuren suosion innoittamana talvikaudella Kuudennella Linjalla. Klubin isäntinä ja tanssien takuumiehinä toimivat dj’t Emil, Jokakeli, Melodinho ja Rideon, jotka ovat tuttuja mm. klubeilta; Arcos da Lapa, Boom Shakalaka, Discotaco, International Disco, Takuutanssit ja We Love Helsinki.

El Hijo de la Cumbia (FB): https://www.facebook.com/elhijodelacumbia

Sabor -klubi (FB): https://www.facebook.com/groups/328842553861051/

Favorites 1