Hypno! with Tony Puerto

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/284240411686984  
ROBA10 BAR & CLUB, Helsinki  
house, techno

Tony Puerto, Pekko Haimi, Individual

Hypno!

Hypno! with Tony Puerto

ROBA10 BAR & CLUB

Ke 17.10.2012 klo 21-04 !!!

K-18

Free entry!

21:00-23:00 Tony Puerto
23:00-03:30 Haimi vs. Individual 4,5h setti


Djs:

TONY PUERTO (Club Euphoria)


Resident goons:

Pekko Haimi
()

Individual
()


Keskiviikko ja Hypno! - mukava syy ottaa pieni breikki arjesta ja tulla nauttimaan hyvästä musiikista uudistuneeseen Roba 10 Bar & Clubiin. Illan menuna on virkistävien juomien lisäksi teknoa, diippiä tech-housea, sekä perinteisempää talomusiikkia groovella ja melodioilla varustettuina, ja mikä parasta, bileet kestävät 04:ään.

Hypno! What is?
Not another freakin´ house club? Noh kyllä ja ei. Individualin ja Pekko Haimin mielissä on jo pidemmän aikaa ollut oma, yhteinen klubi-ilta, joka olisi pyhitetty intiimille, hieman vähäeleisemmälle ja techimmälle housesoundille. Nyt on jo viisi Hypno!-iltaa pidetty ja tässä seuraa kuudes.

Tällä kertaa olemme kutsuneet paikalle Tony Puerton.

Tony Puerton Club Euphoria on ollut hyvin tärkeässä osassa Pohjanmaan teknomusiikkikulttuurin ylläpitämisessä järjestämällä iltoja paikkakunnilla, joissa ei juurikaan muuten kuule elektronista tanssimusiikkia. Elokuussa Euphoria-possen 2päiväiset Open Air-festivaalit Teuvassa houkutteli paikalle satoja klubimusiikin ystäviä tanssimaan ja nauttimaan liki 40 deejiin ja artistin seteistä. Pääkaupunkiseudulla Tony Puerto on tuttu näky eri klubien dekkien takana.

Tänä iltana Tony Puerto soittaa ensimmäiset kaksi tuntia housea suurella sydämellä, joten kannattaa tulla paikalle ajoissa. Resident Goonit Haimi vs. Individual soittavat 4,5 tunnin setin deep housea, teknoa, tech-housea, progea ja kaikkea tältä väliltä.

PEKKO HAIMI (Silk Sofa, Echelon White)

Bio:
Pekko Haimi, 24 vuotta. Tuottaja/ Dj ja intohimoinen musiikinharrastaja. Nuoresta iästään huolimatta tämä pieni suuri mies on ehtinyt toimia jo seitsemän vuotta eri tuotantotehtävissä pop/rock, dance ja hiphop-musiikin puolella. Tällä hetkellä Pekko vaikuttaa Helsingissä työskennellen Sonic Kitchen studiolla Vallilassa. Pekko vaikuttaa myös kahdessa konemusaprojektissa, akustisia ja elektronisia instrumentteja yhdistelevässä cross-genre kokoonpano Our Stolen Theory:ssä, sekä trance- ja proge-sävyjä tarjoilevassa Beach X:ssä.

Deejiinä Pekko Haimi vannoo eniten deep- ja tech-housen nimiin, unohtamatta teknomaisemia. Niissä häntä kiehtoo julkaisujen tinkimätön tuotanto, sekä groove, tuo musiikin mystinen sielu ja moottori.

INDIVIDUAL (Hypno!)

Bio:
Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa. Ensin oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimessa alkoi soida Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang.

Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattaa hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Vuonna 2006 eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja pitkäaikainen unelma alkoi saada täyttymyksensä. Alkuvuodet mentiin levittäessä Hardgrooven ilosanomaa, mutta pikku hiljaa soundiin tuli myös housempia sävyjä. Tällä hetkellä Individual soittelee tribal tech-housea, progea, mutta edelleen myös teknoa. Kaikenlainen heimokolina ja syvät rummut ovat tämän miehen sydäntä lähellä.


Hypno!

Tervetuloa!

Favorites 3