Last After Hours ever in Iso Roobertinkatu 10

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
After Hours (ex-Playground) Iso Roobertinkatu 10, Helsinki  
house, techno

Antti Rasi aka Paul Easy
Milla Lehto
Flink
Concha
Hans Zcykkel
IllSchnitzell
Jekaterina

Ihmisen elämään kuuluu ikävän oleellisena osana myös asioista luopuminen. Toisaalta tuo irtipäästäminen myös mahdollistaa uusien asioiden syntymisen. Ja sanoihan joku viisas joskus aikanaan myös, että laastari kannattaa repiä kertanykäisyllä irti, sillä muilla toimilla vaan pitkittää kipua.

Näiden saatesanojen myötä pyrimme kertomaan teille sen, että After Hoursin taival Iso Roobertinkatu 10:ssä on tullut päätökseen. Tuolle kolmen vuoden seikkailulle mahtui uskomaton määrä ainutkertaisia hetkiä ja haluammekin kiittää jokaista teistä, jotka olette olleet luomassa Suomen aamubilekulttuuria aivan uudelle tasolle!

Emme lähde sen suuremmin paneutumaan tähän hetkeen johtaneisiin tapahtumiin, sillä suuntaamme katseen mielummin tulevaan. After Hours ei siis todellakaan ole lopettamassa toimintaansa, vaan ainoastaan siirtymässä uuteen osoitteeseen henkisen isoveljensä Playgroundin perässä. Ei siis tarvitse pelätä ettemmekö jatkossakin pyrkisi tuomaan suomalaista yöelämäkulttuuria aktiivisin ottein keskieurooppalaisempaan suuntaan. Siirrymme tämän agendan perässä vain uuteen osoitteeseen!

Juhlistamme Iso Roobertinkatu 10:n viimeistä After Hoursia pitkän kaavan mukaan siihen asti kun teillä, rakkaat asiakkaamme, puhti riittää. Mukana menossa ovat kaikki After Hoursin residentit, pari muuta vakiokasvoa sekä hyppysellinen nuorempaa kaartia.

Tämä hetki tulee olemaan taatusti täynnä tunteita ja toivommekin pääsevämme jakamaan tuon elämyksen teidän kanssanne mahdollisimman runsaslukuisena.

After Hours kiittää teitä kaikkia mahtavista yhteisistä hetkistä vanhoissa tiloissa ja toivottaa mitä sydämellisimmin tervetulleeksi mukanamme uusiin tiloihin, uuteen Playgroundiin Pohjoinen Rautatiekatu 21:ssä.

Love, Rave & Happiness!

-After Hours

Favorites 2