Soul Kitchen Club, LIVE: TV OFF (Record release)

  From until   Tickets 8€   www.facebook.com/…/483888774955435  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, disco, oldskool

SOUL KITCHEN CLUB Lauantaina 15.9.2012 @ Kuudes Linja (Hämeentie 13, 00530 Hki)
- Kymmenes toimintavuosi alkaa!
LIVE: TV-OFF (Record Release)
LIVE: Tombstoned
DJ Lovroc & Sounds Like Kotibileet DJ's Stig-1 ja Jaffa
VJ Snage
+ Kingpin Magazinen Drive-kiertueen päätösbileet



Kesätauolta palaava Soul Kitchen – klubi avaa pelin komeasti Syyskuussa Kuudennella Linjalla TV-OFF:n levynjulkkarikeikalla sekä Tombstonedin livevedolla. Pisteenä Iin päälle samalla juhlitaan vielä Kingpin Magazinen Drive-kiertueen päättymistä Helsinkiin, ja vieraita on tulossa paikalle ulkomaita myöten. Lisäksi vierailulle saapuvat Sounds Like Kotibileet DJ’s! Visuissa monissa projekteissa ja liemissä keitetty VJ Snage! POW!

Helsinkiläinen popyhtye TV OFF julkaisee toisen albuminsa The Writing On The Wall perjantaina 31. elokuuta 2012. Pitkäsoitto esittelee ilmaisultaan syventyneen ja rentoutuneen duon, jonka elektro-vetoisessa popissa soi aiempien indievaikutteiden lisäksi elementtejä brittiläisestä garagesta ja ysäriklassikoista. Luvassa on levyllinen syksyn tyylikkäintä musiikkia pimeneviin iltoihin.

Vuonna 2008 perustettu TV OFF on saanut lyhyessä ajassa hämmentävän paljon aikaiseksi: ollut jo kahtena vuonna ehdolla Bassoradion gaalassa vuoden tulokkaana, esiintynyt niin Flow'ssa kuin lukuisilla eurooppalaisilla festivaaleilla, kiertänyt 30 Seconds To Marsin kanssa kolmella keikalla Baltiassa, soittanut Tokiossa ja singahtanut japanilaisen tanssimusiikkilistan ykköseksi Taku Takahashin tekemällä remiksauksella, saanut musiikkinsa lumilautailuelokuviin ja napannut jopa ehdokkuuden tyylitaituruudestaan, kun yhtyeen toinen jäsen oli ehdolla Ellen
vuoden pukeutujaksi vuonna 2010. Yhtye on julkaissut debyyttialbuminsa lisäksi vuoden 2011 lopussa ilmaiseksi jaetun EP:n What They Say. TV OFF on Sara (laulu, viulu) ja Markku (kitarat, koskettimet). Lavalla nähdään viiden hengen livekokoonpano, johon kuuluu kaksi taustalaulajaa ja rumpali.

Kesä-Jussista a.k.a. Lärvistä, Sporgesta ja Akesta koostuva Tombstoned on saanut hyvän määrän hälinää aikaiseksi jo bändin alkumetreiltä saakka. Bändi pantiin pystyyn 2010 ja siitä lähtien homma on ollut nousujohteista. Tombstonedin menevä ja psykedeelinen metallimusiikki seikkailee jo astraalisemmilla apajilla.

Sounds Like Kotibileet DJt STIG-1 ja JAFFA: ”SLK alkoi Nollasta ja kiihtyi sataan. Kävi Tavastialla. Päätyi vihdoin ihan oikeaan kotiin, eli Kutoselle. Kaikki on sallittua”.

The Drive on Kingpin lehden järjestämä vuotuinen roadtrip skaba, jossa neljä eurooppalaista skedelafkaa ottaa tien päällä selvää kuka on kuka. Viime vuoden voittajan, ruotsalaisen Sweet Skateboardsin kutsusta motarille lähtevät tällä kertaa Sweetin lisäksi Suomen Perus Crew, Saksan Radio ja Brittien Superdead. Viikon aikana teamit säntäilevät ristiin rastiin eurooppaa skedeten, kuvaten ja pisteitä keräten.Niitä taas kertyy kaiken maailman mauttomuuksista, jotka Kingpinin toimitus on etukäteen tuulesta temmannut. Reitti on vapaa, kunhan se johtaa lauantai iltapäiväksi 15.9. Suvilahden DIY parkkiin Helsinkiin. Tomppelit ratin takana pitää
hereillä Monster energiajuoma ja tapahtumia setvii myöhemmin Kingpin siivottomassa erikoisnumerossaan. Maanteiden kuningas selviää illan bileissä Kutosella.

Menossa mukana:

Ray-Ban, Kingpin Skateboarding Europe, Perus Skateboards, Monster Energy, Heineken

FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/483888774955435/

Lisätietoa:
http://www.facebook.com/Rauhatriofin
http://www.facebook.com/Lovrocmusic
http://www.tv-off.com/
http://www.facebook.com/tombstonedhelsinki
http://www.facebook.com/pages/Kingpin-Skateboarding/146943441986021
www.lovroc.com
www.rauhatrio.com