Trip To Goa w. Artifact303

  From until   Tickets 10€  
Venue + new Playground, Helsinki  
chill, experimental, house, oldskool, psy, techno, trance

Artifact303 live (Suntrip, ROMANIA)
Sarana live (Atmoworks)
Kitkaliitto live (Phantom, Audiodraft)
Bloom live (Entropy)
Aegonox 2.5h progressive psy DJ-set (Goa, Dreamvision Media)
Indigo (Unity)
Node (Deepscan)
SOUNDS OF NATURE (compiled by Aegonox)
Terva (Zenon)
Kirsu (Entropy)
Shishya (Sunstation)

Facebook tapahtuma: http://www.facebook.com/events/483507181660473/

3 dance floors (Psychedelic, Ambient and Tech-House)

Line-up:
Artifact303 live (Suntrip, ROMANIA)
Sarana live (Atmoworks)
Kitkaliitto live (Phantom, Audiodraft)
Bloom live (Entropy)
Aegonox 2.5h progressive psy DJ-set (Goa, Dreamvision Media)
Indigo (Unity)
Node (Deepscan)
SOUNDS OF NATURE (compiled by Aegonox)
Terva (Zenon)
Kirsu (Entropy)
Shishya (Sunstation)

Visuals in 2 rooms
VJ Metamystik (Aura Of Goa)
VJ Waily (Venue)
VJ Indigo (Unity)

Decorations:
Synchronometrica
Vesa Peltonen

Place: Club Venue + new Playground
Time: 22-04
Price: presale 10eur (limited amount), 12eur from door

Presale tickets from Cybershop Asematunneli very soon.
Ottin, Vibraspheren ja Space Buddhan jälkeen Goa klubin seuraava episodi on jälleen Trip To Goa, joka toimii myös syksyn avajaisina. Playgroundin siirryttyä Venuen alakertaan meillä on peräti kolme tanssilattiaa käytössä.

Matka 1 eli isoin lattia on omistettu Suomessa liian harvoin soivalle progressiiviselle psykelle, jota soi heti bileitten alusta lähtien peräti 4 tuntia putkeen. Progepsyke on se iso juttu Euroopan festareilla, mm. Boomilla, josta on paljon tuliaisia soimassa näissä bileissä. Isoimman lattian huipennus on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Artifact303 live Romanian Transsylvaniasta, joka on melodista goa trancea Filterian labelilta (Suntrip). Jos tykkäät Astral Projectionista niin tykkäät varmasti tästä! Myös viime aikoina erittäin harvoin lavalla nähty DJ Aegonox soittaa normaalia pidemmän 2.5h setin, inspiraationa mm. Protonica, Ovnimoon, Liquid Soul, Ace Ventura, jne. Matkan aloittaa hiljattain Zenon Recordsille siirtynyt DJ Terva Sensient vaikutteisella soundilla.

Ensimmäistä kertaa meillä on mahdollisuus toteuttaa kunnollinen chillout, jossa on sekä hyvä äänentoistojärjestelmä, että hyvä äänieristys. Se tulee siis alakertaan uuteen Playgroundiin (ex. Bassment). Ambient/chillout huoneeseen (matka 2) satsataan erityisen paljon ja sinne tulee omat visuaalit (Metamystik, Indigo) ja seinä/kattovaloefektit. Ambient huoneen eka setti koostuu puhtaasti luontoäänistä jotka ovat mm. lintuja Amazonin sademetsistä, aaltoja Balin rannoilta ja muita kauniita ääniä paikoista ympäri maailmaa. Matka jatkuu syntikkaguru Saranan kokeellisella ambient live-setillä, jota ei kannata jättää väliin. Pääkaupunkiseudun UG-bileitä jo vuosia kierrellyt Sarana soitti juuri Boom festareilla erittäin kauniin setin, ja samaa on varmasti luvassa täällä. Matka jatkuu erittäin hitaissa ja deepeissä tunnelmissa DJ Shishyan setin kautta ja toisen matkan päättää DJ Indigo erittäin deepillä dubteknolla, jotka on maustettu myös miehen omilla visuaaleilla. Tämä on se lattia jossa voi tanssia täysin erilaista slow motion tanssia ;)

Matka 3 tapahtuu panoramabarissa tech-housen ja teknon merkeissä. Live settejä tarjoaa Kitkaliitto ja Bloom, jotka ovat merkittävimpien Helsingin UG bileitten lisäksi esiintyneet myös mm. Flow festivaaleilla. Puikkoihin astuu pitkästä aikaa myös Node (Deepscan), toinen puolisko Node&Grin duosta, jotka ovat tanssittaneet bilettäjiä vuosien saatossa ankarasti lukuisissa bileissä mm. Playgroundissa ja Studio51:ssä. Kolmannen matkan päättää DJ Kirsu joka on viime aikoina erikoistunut ns. uuteen psyke vaikutteiseen tech-houseen (Perfect Stranger, Ritkam,Bansi, etc..), ja miehen setit onkin erittäin kovassa nousussa, koska niiden aikana on lähes mahdotonta olla tanssimatta.


Artistien musiikkia voi kuunnella täällä:

Artifact303:


Sarana:


Kitkaliitto:


Bloom:
(tulee pian)

Aegonox:
http://aegonox.kapsi.fi/music/mixtapes/

Indigo:
http://indigo.sininen.piste.org/

(lisää tulossa)