TIME TUNNEL 2012 // A. SKILLZ / TV OFF // etc...

  From until   Tickets 22€   Age limit: 18   http://timetunnel.fi  
Oulun kaupunginteatteri, Oulu

A. SKILLZ, TV OFF, SAMULI KEMPPI, ÄÄNIJÄNNITE, L.A.O.S vs OSCAR

A. SKILLZ :: Jam City. DJ set, UK
TV OFF :: Live, Hki
SAMULI KEMPPI :: Live, Hki
ÄÄNIJÄNNITE :: Live, Hki
L.A.O.S vs OSCAR :: Special back to back DJ set. Hki
DJ UIJUI :: Klang
DJ ILLYANA :: Popsickle, Oulu
ALLEN D & H1N1 :: Suitet Up, Oulu
DJ PIITU :: Club Soulseed, Turku Deep Funk
DJ YARI :: OuluSoul

Time Tunnel huipentaa Oulun juhlaviikot ja musiikkivideofestivaalit lauantaina 25. elokuuta. Festareiden kovimmat tanssit pidetään Oulun kaupunginteatterissa, jonka kolme eri tilaa ja baaria tarjoaa Time Tunnelille upeat puitteet.

askillz.jpg

A. SKILLZ :: Jam City. DJ set, UK
A.Skillzin soittotyyli sitoo yhteen niin funkin, soulin, hip hopin kuin breaksit. Omintakeinen tekniikka pitää huolen että flow on aina messissä. Party rocker leima ei ole turhaan otsassa - A.Skillz sai tänä vuonna Breakspoll - International Breakbeat Awardseissa "Paras DJ" tittelin.
Ja nyt ensi vierailu Suomeen.
https://www.facebook.com/OfficialASkillz

http://www.myspace.com/djaskillz

tvoff.jpg

TV OFF :: Live, Hki
TV OFF:in tummassa soundissa on indievaikutteiden lisäksi vahvoja kaikuja 90-luvun house-musiikista sekä UK garagesta. TV OFF on Sara (laulu, viulu) ja Markku (kitarat, koskettimet). Syksyllä tulee uusi albumi ja Time Tunnelissa kuullaan maistiaisia. Lavalla nähdään viiden hengen livekokoonpano.
http://tv-off.com/
https://www.facebook.com/tvoffmusic


samuli.jpg

SAMULI KEMPPI :: Live, Hki
Samuli Kemppi on kansainvälisesti Suomen tunnetuin technon tuottaja. Ahkera julkaisija ja DJ jonka syvässä musiikissa aistii vaikutteita Kraftwerkistä ja Depeche Modesta sekä minimalismin taiteesta tuoreutettuna ne jäätävän tiukoiksi julkaisuiksi.
http://www.samulikemppi.com/
https://www.facebook.com/samulikemppi


aanij.jpg

ÄÄNIJÄNNITE :: Live, Hki
Alkukesästä debyyttialbuminsa julkaissut Äänijännite yhdistää musiikissaan elementtejä modernista discosta massiiviseen elektroniseen poprockiin ja hypnoottiseen jumitukseen. Livesettiin kuuluu kitaroiden, rumpujen ja basson lisäksi rykelmä analogisyntetisaattoreita,
urkuja ja muuta pörisevää laitteistoa.
http://www.aanijannite.com/
https://www.facebook.com/aanijannite


laos.jpg

L.A.O.S vs OSCAR :: Special back to back DJ set. Hki
L.A.O.S on neljästä jäsenestä koostuva suomalaisen Drum&Bass musiikin kärkinimiä ja pioneereja. Laaja kansainvälinen fanipohja sekä suosio on luotu kymmenen vuoden lukuisilla keikoilla ja julkaisuilla. Uusin albumi “Finally” on saanut erittäin ylistetyn vastaanoton. Päätuottaja JayEM saapuu tarjoilemaan kattauksen bassomusiikkia haastaen Oscarin back to back taisteluun.
www.largeamountofsoul.com
https://www.facebook.com/largeamountofsoul


DJ Oscar
Tämän levysoitinsoturin aktiivinen dj ura alkoi joitain vuosia sitten mutta hänen musiikillinen pohjansa ulottuu 90-luvun lopulle. Hänen soittonsa ei rajoitu pelkästään d&b:n ja tempoon vaan vaihtelua on luvassa. Levylaukussa hänellä on tanssilattian räjäyttäviä raitoja JayEMin kaatoon. Luvassa on kahden tunnin spektaakkeli jossa käydään läpi koko d&b:n kirjo.
http://www.mixcloud.com/djayoscar/
https://www.facebook.com/jayoscar

uijui.jpg

DJ UIJUI :: Klang
DJ uijui on kotoisin Oulunseudulta, mutta on vaikuttanut vuodesta 2008 Rovaniemen teknoskenessä. Nykyisin uijui pyörittää omaa klubia nimeltä KLANG. Hän yhdistelee seteissään deephousen, -teknon ja -diskon parhaita puolia ja pyrkii löytämään klassisen sekä modernin tanssimusiikin yhtälön.
https://www.facebook.com/uijui


illyana.jpg

DJ ILLYANA :: Popsickle, Oulu
Illyana pyörittää päivisin omaa KIKS-vaatemerkkiään, öisin levyjä oululaisessa 45 Specialissa. Hän järjestää "Popsickle"-klubia, jonka buukkaukset keskittyvät erityisesti mielenkiintoisiin naisartisteihin. Painotus näkyy myös dj-seteissä, jotka koostuvat bassokkaasta, genrerajoilla häilyvästä musasta; tummasta elektrosta ja housesta dubsteppiin ja grimeen, punaisena lankana tietysti tanssittava biitti!
https://www.facebook.com/katja.iljana

h1n1.jpg

ALLEN D & H1N1 :: Suited Up DJ's, Oulu
Suited Up DJ's ALLEN D & H1N1 houstaavat yhdessä klubia sekä Bassoradiossa Oulun alataajuutta. Heidän musiikkimakuaan yhdistää tanssilattialle kutsuva syke. Lämpiö klubin alkuun tulossa laaja kattaus tanssirytmejä sielukaasta housesta ja kosteasta technosta sekä 80-luvun diskosta aina nykypäivän moderneihin soundeihin. If the groove is tight it must be right!
https://www.facebook.com/heikki.honka
https://www.facebook.com/olli.manninen


piitu.jpg

DJ PIITU :: Club Soulseed, Turku Deep Funk
DJ Piitu tulee Suomen soul-pääkaupungista Turusta. Luvassa deep funkkia, soulia, dancefloor jazzia, boogaloota ja jokunen täsmäpommi suomiharvinaisuuksia. Piitun Lagerman Musiikin kautta on tullut ilmoille muutama haluttu seiskatuumajulkaisu ja suomi-editti. Tanssilattialla tavataan.

yari.jpg

DJ YARI :: OuluSoul
OuluSoul isäntä Yari etsii yhä harvinaisia muovisia äänitteitä – Soulseiskoja. Settien perusta on soul kaikissa muodoissaan. Funk, jazz, latin ja muutama discopommi heitetään yleensä sekaan. Älä ylläty, vaikka kuulisit kummallisen ja vanhan Suomi-soul biisin kun Yari on dekkien takana. Nauti - hän ainakin nauttii.

Oulun kaupunginteatteri muuttuu jälleen kerran kolmen kerroksen klubiksi. Pääsali, Lämpiö klubi ja OuluSoul Bar sekä kolme anniskelubaaria pitävät jalat liikkeessä ja tunnelman kuumana.

Time Tunnel 2012 web julki viikolla 31 ja saitilla kattavat esittelyt:
http://www.timetunnel.fi/

Liput:
- 20 e ennakkoon
- 22 e ovelta
Ennkkoliput: Levykauppa ÄX ja Stockmann One Way, Oulu.
Ennakkomyynti alkaa ke 1.8. klo 12:00.

Time Tunnel 2012
- la 25.08.2012, klo 22 - 04. Ikäraja K-18
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, Oulu
- kaikki tilat savuttomia, ulkona tupakkatila.
- Time Tunnelin järjestää H.A.N.D productions yhteistyössä Oulun musiikkivideofestivaalien ja Oulun kaupunginteatterin kanssa. Tapahtuma on osa elokuisia Oulun juhlaviikkoja, lisätiedot: www.oulunjuhlaviikot.fi

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

:: Another fine H.A.N.D production ::