X-Rust esittää: Elektroniset live-jamittelut

  From until   Tickets 8€   http://www.x-rust.org  
Colourscape, Kupittaan puisto, Turku  
chill, experimental

X-Rust osana Urbaania Kesälomaa ja Colourscapea esittää: Elektroniset live-jamittelut

Paikka: Colourscape, Kupittaan puisto
Päivä: 01.08.2012
Aika: 14:30-17:00
Liput: Aikuiset 8€, lapset (4-16v. ja alennusryhmät) 5€. Perhelippu 20€/ S-Etukortilla 18€ (max 2+3 hlöä). Lippuja saatavana vain ovelta.

X-Rust valtaa Colourscapen 01.08. tuoden paikalle tietyn elektronisten musiikkilaitteiden perusrakenteen, johon kaikki halukkaat voivat liittää omia cv/gate/dinsync/midi-synkronoitavia musiikkilaitteitaan. Tarkoituksena on jammailla elektronisen musiikin parissa tässä poikkeuksellisessa tilassa ja luoda sille samalla ainutlaatuinen, elävä äänimaailma, joka muuttuu kokoonpanon ja osallistujien mukana. Pääpaino on rauhallisissa ja maalailevissa äänimaisemissa.

Koska tapahtumalla on säävaraus (kovalla tuulella Colourscape suljetaan), niin toivomme että kaikki laitteita mukanaan tuovat ilmoittautuisivat etukäteen, jotta tiedämme mahdollisen peruutuksen tapahtuessa ilmoittaa siitä sekä varautua siihen millaisia laitteita itse otamme mukaan. Jos siis haluat tulla jamittelemaan niin laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen: [email protected] jossa kerrot seuraavat tiedot:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Laite/laitteet joita tuot mukanasi
Laitteiden synkronisointi (cv/gate/dinsync/midi, joku muu?)

Favorites 3