POPLIFE presents: Sander Van Doorn & Qulinez

  From until   Tickets 22€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/505023476192064  
The Circus, Helsinki   Show map

Sander van Doorn (NL)
Qulinez (SE)
Lovetone (FI)
Something Good (FI)
Mathisse & Klassic (FI)

Zinar Yaman (FI), Mongimong (FI), Castillo (FI)

Järjestyksessä kolmantena Poplife -klubin pääesiintyjinä nähdään hollantilainen elektronisen musiikin supertähti Sander van Doorn, sekä tämän hetken kuumin ruotsalaisnimi, Qulinez.

Hollantilainen Sander van Doorn on yksi tämän päivän arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin tuottajista, ja suosituimmista esiintyjistä. Esiintyjänä häntä ylistetään teknisestä taituruudestaan sekä positiivisesta energiastaan maailman tunnetuimmilla klubeilla ja festivaaleilla, ja tuottajana hän on suunnannäyttäjä, jonka j
ulkaisuja seurataan tarkasti muiden tuottajien keskuudessa.

Vuonna 2004 "Loaded" -kappaleella supertähteyteen noussut van Doorn tunnetaan lukuisista kansainvälisistä radiohiteistä, kuten Love is Darkness, Koko, Chasin' ja Nothing Inside, sekä yhteistyöstään Robbie Williamsin, Lady Gagan sekä Bloc Party yhtyeen keulakuvan, Kelen kanssa. Hän on julkaissut "Supernaturalistic" sekä "Eleve11" -albumit, jotka molemmat ovat nousseet elektronisen tanssimusiikin huipulle niin listoilla kuin maailman suurimmilla tanssilattioilla.

Steve Angellon Size Recordsilla musiikkiaan julkaiseva ruotsalaiskaksikko Qulinez on tuottanut yhdessä musiikkia vuodesta 2006, mutta vasta viimeisen muutaman vuoden aikana he ovat tehneet lopullisen nousunsa maailman house -tuottajien eliittiin. Troll -hitillään alkuvuodesta 2012 kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt Qulinez nähtiin tänä kesänä maailman suurimman elektronisen musiikin tapahtuman, Belgian Tomorrowlandin päälavalla, Swedish House Mafian Ushüaihan illoissa Ibizalla, Creamfields-festivaaleilla Englannissa sekä Size Matters Pool Partyissa Ultra Music Festivaaleilla.

Klubin kotimaisina vakioesiintyjinä nähdään mainetta maailmalla jo saavuttanut Lovetone, nouseva lupaus Something Good sekä vahvassa nousussa oleva Cuepoint DJ's -kaksikko Mahtisse ja Klassic. Tuoreet nousevat tulokkaat Zinar Yaman, Mongimong ja Castillo saapuvat räjäyttämään techhouse/tekno-seteillään 2. huoneen tunnelman!

Poplife on tapahtumakonsepti, joka esittelee suomalaiselle yleisölle tämän hetken tuoreinta housea ja kuumimpia kansainvälisiä tähtiä. Tänä vuonna tapahtumia järjestetään vielä yksi.

Poplife
Lauantai 10.11.12
22.00-04.00
The Circus, Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki

Sander van Doorn (NL)
Qulinez (SE)
Lovetone (FI)
Something Good (FI)
Mathisse & Klassic (FI)

Zinar Yaman (FI), Mongimong (FI), Castillo (FI)

Ennakkoliput 22 €, VIP -liput 42 €, ennakot Tiketti (www.tiketti.fi).
Liput tulevat myyntiin perjantaina 28.9 klo 9.00!