POPLIFE presents: HARDWELL (NL) & DANNIC (NL) 20/10/12

  From until   Tickets 22€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/371480322925536  
The Circus, Helsinki   Show map  
disco, house, trance

Hardwell (NL), DANNIC, Something Good, Lovetone, Mattisse

HARDWELL ENSIMMÄISELLE KLUBIKEIKALLE SUOMEEN!

Huippusuosittu hollantilaistuottaja Hardwell saapuu klubikeikalle Suomeen! Hardwell nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa yhtenä Summer Sound -festivaalin pääesiintyjistä. Nyt hän saapuu esiintymään legendaarisen Circuksen lavalla lauantaina 20. lokakuuta.

Hardwell on hollantilainen Bredan kylästä kotoisin oleva tuottaja sekä DJ. Hänen tiivis yhteistyönsä myös Bredasta kotoisin olevan Tiëston kanssa on nostanut hänet yhdeksi maailman suosituimmista tuottajista.
Hänen Tieston kanssa tuottamansa "Zero 76", sekä heidän The Naked And Famousin "Young Blood" -kappaleesta tekemänsä remiksaus ovat olleet valtavia hittejä, unohtamatta hänen omia valtavirran tuotantojajaan kuten "Encoded", "The World" sekä "Spaceman".

Hardwellin kanssa esiintymään saapuu myös hollantilainen Dannic, joka myös levyttää Hardwellin Revealed Recordings -levy-yhtiölle. Hardwell ja Dannic tuottivat hiljattain yhdessä "Kontiki" -kesähitin, ja Dannic jatkaa nopeaa julkaisutahtia Revealed Recordingisllä.

Poplife on uusi tapahtumakonsepti, joka yhdistää tämän hetken tuoreimmat ja suosituimmat kansainväliset artistit kotimaisten lupausten kanssa. Poplifen kotimaisina esiintyjinä nähdään mainetta maailmalla jo saavuttanut Lovetone, uusi suomalainen lupaus Something Good sekä, nuori, vahvassa nosteessa oleva DJ Mattisse.


POPLIFE presents:

HARDWELL (NL)

Dannic (NL)
Lovetone,
Something Good,
DJ Mattisse

LA 20/10/12
LIPUT 22€ | VIP 42€ | www.tiketti.fi
The Circus, Helsinki
Ovet 22.00 | K18

Liput tulevat myyntiin perjantaina 24.8 klo 9.00!