Club Terraza: Kotka? Ibiza? Terraza!

  From until   www.facebook.com/…/398555180194534  
Bar & Cafe Paussi, Kotka  
house

Pekko Haimi, Individual, Mikis Mau, Dj Street, Holle

Club Terraza: Kotka? Ibiza? Terraza!

sunflower_1423839c.jpg

Club Terraza palaa ”pienen” tauon jälkeen tuomaan House-musiikin ilosanomaa Kotkan sydämeen, Kauppatorille Bar & Cafe Paussin terassille. Vuosina 2008–2009 koettiin torilla monia mukavia hetkiä paikallisten tiskijukkien, sekä vierailijoiden myötä, ja nyt kun tässä on pari vuotta huilailtu, niin onhan se jo aika saada Terrazakin taas toimintaan.

Musiikillista ilmaisua on sen verran terävöitetty, että nyt mennään House-tunnelmissa ja jätetään reivisoundit toiseen kertaan ja paikkaan. Tässä ensimmäisessä tapahtumassa deckien takana taituroivat grand old man Holle, Haimi vs. Individual-kaksikko, Mikis Mau, sekä Spacehousen oma Dj Street. Tarjolla on niin Deep Housea, House-klassikoita, Tech-housea, Lattarihousea, kuin viboja naapurimaastakin.

Ibiza on Ibiza ja Kotka on Kotka, joten tuo myyttinen paikka toimii tässä yhteydessä enemmän synonyyminä kesälle, hyvälle meiningille, sekä soundille, josta ei groovea, baleaarisia sävyjä, tai lämpöä puutu! Edellisistä kerroista poiketen nyt on pientä dänsfloorin tynkääkin, jossa tanssia kesäsoundin tahtiin.

Ja muistakaa! Paussin iloinen ja nuori jengi pitää huolen siitä, että viileitä ja virkistäviä juomia on koko ajan saatavilla.

The Äänen torille loihtii HAD Audio.

Olet tervetullut Terrazaan! Vamos!

Club Terraza
Pe 6.7.2012 klo 15–22.
Bar & Cafe Paussi, Kotkan Kauppatori

Aikataulu:
20:30 – 22:00 Holle (Echelon White)
19:30 – 20:30 Dj Street (Spacehouse)
17:30 – 19:30 Mikis Mau (Macamba)
15:00 – 17:30 Haimi vs. Individual (Hypno!)

Vapaa pääsy!

Tapahtumalla on säävaraus.

Yhteistyössä: Bar & Cafe Paussi, HAD Audio.