Tampere2Ibiza: Rob Harnetty(UK), K-System, Milla Lehto

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/230146883763929  
Tivoli, KOTKA

Rob Harnetty (UK, Cream)
K-System (Push Up)
Milla Lehto (Aces, Fade, Pussy eau de Club)
Jayvee&J7 (2Ibiza)
The Drug Brothers (2Ibiza)
Fox Murder

HUOM: KUTSUKISA KÄYNNISSÄ FACEBOOKISSA!!!

http://www.facebook.com/events/230146883763929/

Kutsu 50 ystävääsi ja kirjoita tapahtuman seinälle 2Ibiza + 50.

Jaamme joka viikko VIP-Pöydän herkkuineen + 2x 5 hengen lippupaketteja tapahtumaan! JOKA VIIKKO SIIS JAETAAN VIP PÖYTÄ + LIPPUPAKETTEJA!


MILLOIN:
PE 06.07 klo. 22-04

MISSÄ:
Tivoli, Tampere

DJ'S:
Rob Harnetty (Cream)
K-System (Push Up)
Milla Lehto (Aces, Fade, Pussy eau de Club)
Jayvee&J7 (2Ibiza)
The Drug Brothers (2Ibiza)
Fox Murder


LIPUT:
10e + narikka


2ibiza syntyi vuonna 2011 kaveriporukan unelmasta tuoda jokaisen todellisen juhlijan unelmakohteen IBIZAN kuumat rannat,clubit,valo-showt ja hengen ennenkaikkea lentomatkaa lähemmäksi.

2011 näki Lahti2Ibiza päivänvalon The Room yökerhossa Lahdessa. Ensimmäisistä juhlista lähtien 2ibiza konsepti on ottanut paikkansa Suomen tapahtumakartalla ja herättänyt kiinnostusta isossa määrässä juhlioita ja vuoden kokemuksella voidaan sanoa että kaveriporukan unelma on kasvanut Suomen juhlioiden yhteiseksi unelmaksi.

TULE KOKEMAAN UNIIKKI CLUBI KUN 2IBIZA SAAPUU KAUPUNKIISI!


ROB HARNETTY (CREAM IBIZA)

Rob Harnetty on CREAM klubin yksi suosituimmista resident DJstä ja hän on luvannut tuoda CREAMin hengen ja IBIZAn auringon mukana Tampereelle!K-System (Push Up)

Kimmo Kauppinen aka K-System. Tarviiko paljon enempää kertoa? Varmasti yksi Suomen tunnetuimmista elektorisen musiikin tuottajista/soittajista ympäri maailman. Kesän Ibizoissa K-System on luvannut soittaa niin kovaa tanssilattia musiikkia että suositellaan välttämään liikapukeutumista.

Milla Lehto (Pussy eau de Club)

Suomen suosituin naispuolinen DJ? Suomen kuumin naispuolinen DJ? Paljon kysymyksiä pyörii ympärillä ja mielipiteitä on paljon, mutta näihin kumpaankin vastaus on KYLLÄ. Milla on soittanut jo vuodesta 2000 ja pyörittää mm. Pussy Club & Moist klubeja sekä kuuluu Break That House yhteisöön.

Jayvee&J7 (2Ibiza)

J7 on Supercharged klubin residentti DJ ja yksi Suomen suosituimmista naispuolisista DJ:stä. Jayvee on tunnettu teknistä miksaus tyylistään ja hän onkin ollut suosittu jo pitkään.

The Drug Brtohers (2Ibiza)

2Ibizan residentti kaksikko. Miehet jotka tekevät soittamastaan musiikista huumetta tanssijoille. Nämä herrat tuovat Saaren uusimmat bängerit unohtamatta ikuisia helmiä aina tanssikansalle.


www.facebook.com/2Ibiza
www.youtube.com/2ibizafin
www.twitter.com/2ibiza