Hypno! with Urmaz & TommiH (Såint)

  From until   Age limit: 18  
Bar Isoroba 10, Helsinki   Show map  
house

Urmaz, TommiH, Pekko Haimi, Individual

Hypno-450x419.jpg

Hypno!

Bar Isoroba10

Ke 6.6.2012 klo 21-03

K-18

Free entry!

Djs:

Urmaz vs. TommiH (Såint)

Resident goons:

Pekko Haimi[ ()
Individual[ ()


Keskiviikko ja Hypno! - mukava syy ottaa pieni breikki arjesta ja tulla nauttimaan hyvästä musiikista Isoroba Kymppiin. Illan menuna on virkistävien juomien lisäksi diippiä, groovea tech-housea, sekä perinteisempää housea. Myös terassi on viritetty, hear hear!

Hypno! What is?
Not another freakin´ house club? Noh kyllä ja ei. Individualin ja Pekko Haimin mielissä on jo pidemmän aikaa ollut oma, yhteinen klubi-ilta, joka olisi pyhitetty intiimille, hieman vähäeleisemmälle ja techimmälle housesoundille. Nyt on jo kaksi Hypno!-iltaa pidetty, ja tässä seuraa kolmas.

Vieraaksi Isoroba Kymppiin saapuvat Såint-klubin voimahahmot Dj Urmaz ja TommiH. Miehet ovat vaikuttaneet suomalaisessa klubi- ja dj-maailmassa jo toistakymmentä vuotta. Vanhempi kaarti muistaa varmasti myös Club Phoenixin, sekä Drama-klubin. ;) Såintin tapahtumista voidaan mainita esim. Pietarin Pachan vierailu Kotkaan, sekä Kaapelin Hima & Sali-kemut. Monessa ovat pojat olleet mukana, mutta rakkaus houseen on pysynyt lujana. Nyt siis kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan, minkälaisen keitoksen tämä parivaljakko saa aikaan.


PEKKO HAIMI (Silk Sofa, Echelon White)

Bio:
Pekko Haimi, 24 vuotta. Tuottaja/ Dj ja intohimoinen musiikinharrastaja. Nuoresta iästään huolimatta tämä pieni suuri mies on ehtinyt toimia jo seitsemän vuotta eri tuotantotehtävissä pop/rock, dance ja hiphop-musiikin puolella. Tällä hetkellä Pekko vaikuttaa Helsingissä työskennellen Sonic Kitchen studiolla Vallilassa. Pekko vaikuttaa myös kahdessa konemusaprojektissa, akustisia ja elektronisia instrumentteja yhdistelevässä cross-genre kokoonpano Our Stolen Theory:ssä, sekä trance- ja proge-sävyjä tarjoilevassa Beach X:ssä.

Deejiinä Pekko Haimi vannoo eniten deep- ja tech-housen nimiin, unohtamatta teknomaisemia. Niissä häntä kiehtoo julkaisujen tinkimätön tuotanto, sekä groove, tuo musiikin mystinen sielu ja moottori.


INDIVIDUAL (Hypno!)

Bio:
Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa. Ensin oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimessa alkoi soida Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang.

Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattaa hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Vuonna 2006 eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja pitkäaikainen unelma alkoi saada täyttymyksensä. Alkuvuodet mentiin levittäessä Hardgrooven ilosanomaa, mutta pikku hiljaa soundiin tuli myös housempia sävyjä. Tällä hetkellä Individual soittelee tribal tech-housea, progea, mutta edelleen myös teknoa. Kaikenlainen heimokolina ja syvät rummut ovat tämän miehen sydäntä lähellä.


Hypno!

Tervetuloa!

Favorites 2