Soul Kitchen Club

  From until   Tickets 9€   www.facebook.com/…/402703709760251  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, chill, disco

LIVE: Rime
LIVE: Half Past Never Band
DJ Lovroc
VJ Vixen
Rap-karaoke RAPaoke klo 22.30 alkaen Liput 9 € // klo 22-04

SOUL KITCHEN CLUB Lauantai 19.5.2012 @ Kuudes Linja (Hämeentie 13, 00530 Hki)
LIVE: Rime
LIVE: Half Past Never Band
DJ Lovroc
VJ Vixen
Rap-karaoke RAPaoke klo 22.30 alkaen Liput 9 € // klo 22-04

Toukokuun Soul Kitchen – klubilla nautitaan sielukkaan Rimen ja mm. balkanilaisesta sekä itämaisesta tunnelmasta vaikutteita hakeneen Half Past Never Bandin livevedoista ja heti alkuillasta fiilistellään jälleen suurta mielenkiintoa herättänyttä rap-karaoke RAPaokea uusine biiseineen. Levyjä soittaa Soul Kitchen – klubin oma DJ Lovroc ja visuaaleista vastaa VJ Vixen.

RIME
Rime on syntynyt tuottaja Antti Hynnisen ja laulaja-lauluntekijä Sara Sayedin yhteistyönä, mutta bändi on sittemmin laajentunut erinomaiseksi live-kokoonpanoksi. Yhtyeessä soittaa lahjakkaita nuoria muusikoita; Antti Kujanpää (koskettimet), Tapio Backlund (basso) ja Jooel Laakkonen (rummut). Rime on onnistunut yhdistämään sielukkaan laulun ja karkean sielukkaat biitit ainutlaatuisella tavalla luoden ennakkoluulotonta elektrosoulia.
Debyyttialbumi Our Kingdom julkaistiin 2011
saksalaisen InfraCom levy-yhtiön kautta ja vastaanotto on ollut yksinomaan positiivista. Albumin kappale ”Sucker” jopa löysi tiensä Criminal Minds (CBS) tv-sarjan jaksoon ja levy on soinut tiuhaan pienillä, mutta merkityksellisillä radioasemilla ja muutama ulkomainen radiotoimittaja on myös valinnut Our Kingdomin
vuoden levykseen. Lisäksi bändi oli alkuvuodesta keikkamatkalla Lontoossa, jossa he esiintyivät mm. Notting Hill Arts Clubilla ja Proud Camdenissa. Yleisön palaute sai yhtyeen vakuuttuneeksi Rimen mahdollisuuksista ja seuraava albumi on täten jo työn
alla.

Saksofonisti, säveltäjä ja tuottaja Antti Hynninen on tunnettu nimi Suomen
musiikkipiireissä tuottajana ja muusikkona soulista jazziin ja elektrosta rokkiin. Rimen lisäksi Antin muita kokoonpanoja ovat kaksi albumia julkaissut vuoden 2009 Vuoden Jazz EMMA ehdokas Auteur Jazz sekä The Irrationals.

Rimen laulaja Sara Sayed on tehnyt yhteistyötä useiden yhtyeiden ja tuottajien kanssa ja hän julkaisi omaa nimeään kantavan soolodebyyttinsä keväällä 2011 Texicalli Recordsin kautta. Tällä hetkellä Sara opiskelee musiikkia Lontoon yliopistossa, Goldsmithsissa. Hänet valittiin myös osallistumaan vuoden 2011 Red Bull Music Academyyn Madridiin.


HALF PAST NEVER BAND
Half Past Never Band on vuonna 2008 perustettu helsinkiläinen yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät orgaaniset soundit, mustat rytmit, balkanilaiset vivahteet ja itämaiset tunnelmat. Half Past Never Bandin musiikkia on vaikea määritellä tarkasti, mutta vaikutteita on mm. funkista, jazzista, hiphopista, soulista, reggaesta, afrosta, ja itämaisista rytmeistä.

Yhdenmiehen projektista bändiksi kasvanut kokoonpano rikkoo rohkeasti rajoja ja yhdistää musiikissaan groovaavan soiton ja monipuoliset vokalistit. Yhtyeeltä on ilmestynyt kaksi albumia, joista debyytti, As it Should be, omakustanteena vuonna 2010 ja toinen, Cubicle Coma, Skillstreet Entertainment -levy-yhtiön kautta keväällä 2011. Tällä hetkellä yhtye työstää kolmatta albumiaan.

Yhteistyössä: Ray-Ban, Perus Skateboards
Lisätietoa:
http://www.facebook.com/Rauhatriofin
http://www.facebook.com/Lovrocmusic
http://www.myspace.com/rauhatrio
http://www.facebook.com/rimesounds
http://www.halfpastneverband.com/