Hamara DJ's

  From until   Age limit: 18   www.ravintola-artturi.com/…  
Ravintola Artturi, Tampere  
chill, experimental

Hamara dj't, Dpiks, Johannes Vihannes, Ootme, Swazi

Keväisin Hamara levittää reviiriään, etenkin Pirkanmaalla kaupungin keskusta-alueelle. Hamaran vuorokausirytmi ei ole kiinteä, mutta pääsääntöisesti se liikkuu öisin ja hämärässä. Hamaraa esiintyy luontaisesti anniskeluravintoloissa ja tämä onkin sen tyypillisin elinympäristö. Täysikasvuisen Hamaran pituus ilman häntää vaihtelee jopa 155-180 cm:n väliltä. Väriltään Hamara voi vaihdella tummanpuhuvasta, viileän vaaleaan. Paino on sopiva.
Lajityypille ominaista käyttäytymistä on tanssia, laulaa ja soittaa. Hamara on helppo tunnistaa soidinlaulustaan. Se on tunnettu kutsuvasta ja mukaansa tempaavasta rytmistä, joka houkuttelee paikalle uteliaita kauniin ja kiehtovan äänen ystäviä.
Hamara on altis muutamille suuremmille pedoille, siksi sen suojeleminen on erittäin suotavaa ja toivomme sinunkin panostasi tässä tärkeässä asiassa. Perjantaina Ravintola Artturissa on hyvä mahdollisuus nähdä Hamara ilmaiseksi, elävänä ja luonnollisessa elinympäristössään. Paikalla ovat lajinsa enemmän- tai vähemmän valiourokset: Dpiks, Ootme, Swazi ja Johannes Vihannes.
Hamaraa tavataan vain villinä ja sitä ei ole todistetusti pystytty kesyttämään. Innostunut Hamara seisoo takajaloillaan ja ääntelehtii karjuen. Mikäli kohtaat Hamaran ei ole mitään syytä huoleen. Hamara on pohjimmiltaan kaikin puolin rauhallinen ja hyväntahtoinen otus.

Kohdatessasi Hamaran toimi näin:
1. Osoita, että olet huomannut sen. Liiku ja puhu sille kuuluvalla äänellä.
2. Jos Hamara ei pakene, seuraa sitä katseellasi. Älä katso silmiin, mutta osoita kuitenkin tarkkailevasi sitä pelotta.
3. Huuda matalalla äänellä.
4. Peräänny hitaasti taaksepäin katse koko ajan Hamarassa.
5. Tunnet selkäsi takana tiskin, tilaa juoma.
6. Tilaa toinen, jotta Hamara pysyy tyytyväisenä.


eli Perjantaina 11.05. Artturissa (...Tampereella) klo 20–03
Hamara DJ's Swazi, Johannesvihannes, Ootme ja Dpiks
hiphop/triphop/dubstep/dnb/ym.
0 e

http://www.ravintola-artturi.com/
http://soundcloud.com/hamarasuomi