Tunemasterz Proudly Presents: 8th Anniversary Birthday Party

  From until   Age limit: 18   www.tunemasterz.fi/…?date=2012-07-21&eventId=3  
Virgin Oil Co. Helsinki, Helsinki  
house, techno, trance

- CHORALE- LIVE
- TAUSKI- LIVE (Reloaded Dj Set)
- G-POWERED- LIVE
- Dj PHENOXY (Tunemasterz resident)
- Dj COMBO (Tunemasterz Resident)
- Dj NEON (Säde)

-TAUSKI- LIVE (Reloaded Dj Set)


nää tiedot kuuluvat lisätiedot kohtaan, ei dj kohtaan. (mode.huom. seur. kerran poistuu koko event! :) ) :

Ilmoitamme kun liput tulevat myyntiin....

Tauski Peltonen (säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, muusikko, esiintyvä taiteilija, sekä musiikin vastaava tuottaja) on tehnyt keikkamuusikon uraa vuodesta 1979 lähtien. Hän on myös esiintynyt monien laulukilpailuiden finaaleissa: Syksyn sävelissä vuosina: 1990, 1994 ja 1995. Vuonna 1994 hän sijoittui toiseksi omalla kappaleellaan "Sinä vain". Kevään sävelissä hän lauloi vuosina 1986 ja 1987, Rockrallissa vuonna 1987 ja Euroviisuissa vuosina 1987, 1988, 1992 ja 1994. Midnight Sun Song- festivaalissa hän sijoittui kolmanneksi vuonna 1987.

Melkein kaikki Tauskin kappaleet levyillä ovat hänen omaa tuotantoaan: sävellyksiä, sanoituksia ja sovituksia. Tauskin pitkäsoittolevyjä on myyty kaiken kaikkiaan n. 400 000 kpl. Tauskin levyt ovat myynnyt lukuisia kertoja kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Suurimpana saavutuksena Sinä vain albumi joka on myynnyt triplaplatinaa.

-CHORALE- LIVE

CHORALE on suomen yksi energisimmistä dance ryhmistä. Univiidakkoon hitillä läpi lyönyt bändi on tehtaillut useita hittejä tanssilattioille vuosien saatossa. Choralen sanoin: Nothing Can Stop The Dance!

Chorale perustettiin Toijalassa vuonna 2000. Lukioaikaiset kaverukset Markus Ahola ja Tero Laihanen löivät paksut päänsä yhteen ja päättivät tarjota kansalle laadukasta suomenkielistä dance-musaa ysärihengessä. Laulajana toimi Lydia Luoma-aho. Valtaisan nettisuosion siivittämänä yhtye solmi levytyssopimuksen Scandinavian A1 Musicin kanssa ja julkaisi ensimmäisen singlensä "Univiidakko" keväällä 2004 Edel Finlandin kautta. Ensimmäinen albumi "Unimaailma" julkaistiin helmikuussa 2005. Samoihin aikoihin Chorale sai kitaristikseen Santtu Saarelan. Seuraavat vuodet ahkerasti keikkaileva yhtye valmisteli uutta albumia. Fanit eivät malttaneet odottaa. Yli neljän vuoden odotus palkittiin, kun toinen levy "Toisenlainen" vihdoin julkaistiin syksyllä 2009. Pian levyn julkaisemisen jälkeen laulaja Lydia Luoma-aho irtaantui yhtyeestä. Chorale asettui hetkeksi tauolle. Uudeksi laulajaksi nousi Susannah, ja comeback tehtiin vuoden 2010 maaliskuussa. Chorale palasi areenalle täynnä energiaa!

-G-POWERED- LIVE

G-Powered
Vuonna 2005 perustettu eurodance-yhtye G-Powered on esiintynynyt ja tanssittanut Suomen lähes 200 keikan lisäksi myös Hollannissa, Saksassa ja Virossa. Yhtyeen kappaleita on mukana kansainvälisessä tanssimattopelissä. Eurodanceweb -kilpailussa G-Powered sijoittui 3. sijalle vuonna 2009 (http://www.eurodanceweb.com/ed09.htm). G-Poweredin musiikkivideoita on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa. Laulaja Miia Rautkoski ja tuottaja Kimmo Korpela ovat G-Poweredin voimakaksikko.
Niin ja yhtyeen nettisivut kannattaa mainita: www.gpowered.com
G-Powered | Electronic dance music, lyrics, videos, songs, eurodance, eurotrance, dance, gospel tran
www.gpowered.com

Dj Phenoxy (Tunemasterz Resident)

Dj Combo (Tunemasterz Resident)

Dj Neon (Säde) Trance set

3 Live Artists!...1 Big Stage
& The Ultimate 8th Anniversary Birthday Party!

Main Stage Host: DR.T (Pure Trance)