HYTKY: Aortta

  From until   Tickets 7€   www.hytky.org/aortta  
UG, Espoo  
drum'n'bass, house, techno

Jonas Lion (BE), Whatwhatwhat (DE), Fanu LIVE, Antti Nihkeilijä, Mnml

Aortta (lat. aorta) on ison verenkierron suurin valtimo, joka lähtee sydämen vasemmasta kammiosta ja vie happipitoista verta kaikkialle ruumiiseen.

Kehon liikkuessa musiikin tahtiin happipitoinen veri virtaa joka puolelle elimistöä. Sydämen syke nopeutuu vilkastuttaen verenkiertoa, hengitys kiihtyy ja hien eritys lisääntyy. Tule kiihdyttämään aineenvaihduntaasi ja nostamaan pulssiasi, olosuhteet tuottaa HYTKY.
25.5.12
22-04
Liput 7 €

Pulssia kiihdyttämässä:

Jonas Lion (Level.01 / Untitled! / (Antwerp), BE)
Levyjen soittamisen lisäksi Jonas Lion on mukana pyörittämässä Level.01 -levy-yhtiötä ja järjestää tapahtumia Antwerpissä. Häneltä voidaan odottaa mielikuvituksellista yhdistelmää housea, teknoa, hip-hopia ja dubstepia.
Whatwhatwhat (Ashore, DE)
Whatwhatwhat yhdistelee dj-seteissään luovasti garagea, teknoa ja muuta bassomusiikkia. Hän pyörittää kuukausittaista radio-ohjelmaa Twen FM:llä ja kirjoittaa GROOVE-lehteen.
Fanu LIVE (Lightless Recordings)
Fanu on niittänyt mainetta rikkobiittien ystävien keskuudessa niin omilla julkaisuillaan kuin live- ja dj-keikoillaan sekä Lightless-levy-yhtiöllään. Aortassa Fanulta tullaan kuulemaan live-setti.

http://fanumusic.com/

Antti Nihkeilijä (Erirytmi)
Joensuusta kotoisin oleva Antti Nihkeilijä on mukana mm. dubstepiin keskittyvässä Erirytmi-radio-ohjelmassa Oi FM:llä.Mnml (HYTKY)
Vuosia drum'n'bassia diggaillut HYTKY-aktiivi Mnml hyppää näissä bileissä ensimmäistä kertaa dekkien taakse. Luvassa uuden veren lisäksi junkkaa ja annos tuoretta nykypäivän steppiä.

- - -
English summary:
Hytky presents: Aortta.
Dubstep, breakbeats, drum’n’bass, house etc.
22-04
Tickets: 7 €

https://www.facebook.com/events/214871415297304/
http://www.hytky.org/aortta/