DOOMSDAY #04 // Gremino, Stene

  From until   Tickets 5€   www.facebook.com/…/121075208026455  
Playground, Helsinki   Show map

Gremino, Stene, Toby One, Ray Den, Ore, Luna Chill

Doomsday jatkaa huhtikuussa tutulla linjallaan ja tuo Playgroundiin vieraikseen jälleen kaksi kuumaa suomalaista tuottajaa. Tällä kertaa vietetään Doomsdayn kevätkauden päättäjäisiä ja kevät ilmassa muuttuukin bassoksi, kun vieraiksi saapuvat Gremino ja Stene!

Porvoosta Playgroundiin saapuva Gremino on erittäin monipuolinen bassomusiikin tuottaja, jonka tuotannossa voi aistia vaikutteita muun muassa grimen, garagen, dubstepin ja juken soundimaailmoista. Fade To Mind levy-yhtiö julkaisi hiljattain Greminon Let's Jack EP:n vinyylillä ja hänen uunituore syntetisaattorirevittelynsä Fun Synth on kerännyt kolmessa kuukaudessa jo yli 15 000 kuuntelukertaa Soundcloudissa! Doomsdayssä Gremino tulee soittamaan monipuolisen Grime/Bass setin.

Illan toinen vieras on Vaasasta Helsinkiin puoli vuotta sitten muuttanut Stene, jonka tuottajan paletti koostuu myös laajasti bassomusiikin spektrin eri sävyistä. Stenen monipuolinen ja erittäin laadukas tuotanto on alkanut viime aikoina herättämään huomiota laajemmin ja hänen biisejään onkin kuultu muun muassa Tes La Rokin ja Deston ohjelmassa Bassoradiolla. Stene tekee Doomsdayssa Helsingin klubidebyyttinsä, joten luvassa on varmasti erittäin latautunut ja kuuma setti!

Dekkien takana ovat myös Doomsdayn omat takuumiehet Toby One, Ray Den, Ore ja Luna Chill!


Liput 5e 23.30 asti // 7e 23.30 jälkeen
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/121075208026455/



Gremino (Fade To Mind, Rag & Bone)


Stene


Ore (DOOMSDAY)


Toby One (DOOMSDAY)


Luna Chill (DOOMSDAY)
http://www.mixcloud.com/lunachill/

Ray Den (DOOMSDAY)



DOOMSDAYn Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/ClubDoomsday

Favorites 1