FADE ♥ MIXXED Tour Lahti

  From until   Tickets 8€   http://www.fadeclub.fi  
Senssi, Lahti   Show map  
house, techno

Milla Lehto (FADE)
Tony Profondo (MIXXED)
N.Geselle (MIXXED)
Casper & Markus Live! (FADE)
The Drug Brothers (2Ibiza)
Vj Klaustrofobia (FADE)

FADE ja Mixxed jatkavat rakkaustarinaansa yhteisen, useamman kaupungin kattavalla klubikiertueen muodossa Suomessa ja Tallinnassa.
”Tarkoituksena viedä uutta, innovatiivista ja energistä klubikulttuuria myös muihin kaupunkeihin” selventää FADEn tuottaja Markus Rauramo. Näiden kahden uuden, menestyksekkään ja omaperäisen klubin yhteistyö alkoi viime kesänä Save the C - open air tapahtumasta.

Lineupina Lahdessa on molempien klubibrändien residentit sekä paikallista osaamista edustamassa The Drug Brothers. Tarjolla on siis tiukkaa House/Techno/Tech House soundia! Luvassa on myös live dj-instrumentalisti setti by Casper & Markus (FADE). Videotykityksestä vastaa VJ Klaustrofobia (FADE), jonka näyttävät videot ovat värittäneen tunnelmaa lukuisissa klubitapahtumissa.

FADE on urbaania video- ja kuvataidetta elektroniseen soundiin ja klubiympäristöön yhdistelevä klubikonsepti, joka on tuonut tänä vuonna useita nimekkäitä artisteja Suomeen suosituissa klubi-illoissaan, artisteina mm. Jerome Sydenham (GER), Jannicke Reberg (NOR) sekä David West (SWE, Antiloop).

MIXXED on kesäisin Helsingin sydämessä Bio Rexin terassilla jo pitkään toiminut, jälleen kerran menestyksekkään kauden tehnyt joka lauantainen kesäyönklubi.