K.A.L.A

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Sirkus, Hämeenlinna

Unik (Playground)
D.N.A.(Sunrise, Illusion, I Love Kiksu)
Lovetone

K.A.L.A. on säkenöivä klubimusiikin tapahtumaketju Hämeenlinnan tiukimassa sykekeskuksessa, Sirkuksessa. Liidä paikalle ensimmäiseen K.A.L.A. -tapahtumaan 6.4.2012 ja tiedät mistä kaupungilla kohistaan.

Vuonna 2012 toteutamme eri teemoilla kahdeksan huikeaa klubimusiikin tapahtumakokonaisuutta, jotka synnyttävät kävijöilleen suuria tunteita.

ELEKTRONISEN musiikin vivahteikas historia juontaa Suomessa aikaiselle 90-luvulle, jolloin miehet olivat helmiä ja naiset trendien huipulla. - Siten historian pyörä on parissakymmenessä vuodessa kiepsahtanut täyden ympyrän, ja klubimusiikin ihmiset ovat edelleen helmiä ja trendien edelläkävijöitä - asenteella.

Back to Hämpton - Hämeenlinna oli kymmenen vuotta sitten paikka, johon tultiin juhlimaan ympäri Suomen. Tehdään se uudelleen, tuodaan Hämeenlinna jälleen klubimaailman keskiöön ja kerätään kaupungin omat maailmalle lähteneet tähdet takaisin kotiin ja lisätään soppaan ulkomaailman starat.

Ulkomaisia esiintyjiä, tasokasta Suomi-supportia, huikeaa tekniikkaa, korkeaa
laatua toteutuksessa ja ennenkaikkea hyvää mieltä. - Sitä tässä haetaan, ehdottomasti! - Promoottori Männistö täsmentää.

Favorites 3