RAVE SAVES Hyväntekeväisyystapahtuma

  From until   Tickets 10€   www.facebook.com/…/Ravesaves  
Virgin Oil Co., Helsinki   Show map  
breaks, house, techno

Eliot Ness (Renegade)
Proteus
Milla Lehto (FADE)
Casper & Markus (FADE)
OlliS (Forward)
Tony Profondo (Mixxed)
Sebas (Visions)
N. Geselle (Mixxed)
Physics
Muffler
L.A.O.S.
Burma

Vj Klaustrofobia
Lights by Pinkki

RAVE SAVES – Suomen suurin elektronisen musiikin vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma – järjestetään nyt toista kertaa Virgin Oilissa la 7.4.2012. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli 1000 elektronisen musiikin ystävää. Mukaan pro-bono hengessä ovat jälleen lähteneet Suomen johtava DJ-kaarti, Virgin Oil sekä koko Rave Saves-tuotantotiimi. Illan lipunmyynnin koko tuotto lahjoitetaan Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan.

Rave Saves - illan lineup on jälleen kovempi kuin koskaan, ja sen aikana kuullaan housen, technon, breaksin sekä electron DJ kermaa esiintyjinä Eliot Ness, Proteus, Milla Lehto, Casper & Markus, Olli S., Tony Profondo, Sebas ja N.Geselle sekä alakerran rankempaa soundia edustavat Muffler, Physics, L.A.O.S. ja Burma. Tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen panostetaan myös kunnolla ja luvassa on urbaania video- ja valotaidetta Virgin Oilin laajojen seinäpintojen täydeltä. Illan visuaalisesta ilotulituksesta vastaa Vj Klaustrofobia, joka on vuodesta 2004 toteuttanut erilaisia videoprojisointeja ja -visualisointeja musiikkitapahtumiin ja gallerioihin energisillä taideprojekteillaan.

Tapahtuman takana on pitkän linjan klubituottaja Markus Rauramo ja Rave Saves-tiimi. "Tapahtuman idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä. Idea saada myös passiivisesti hyväntekeväisyyden tekemisestä kiinnostuneet aktivoitua tavalla, jossa yhdistyy hauskanpito ja tärkeän asian tukeminen loi sytykkeen Rave Saves- konseptin viemisestä eteenpäin. Tapahtumasta tehdäänkin jokavuotinen kullekin vuodelle ajankohtaisilla teemoilla ja artisteilla varustettuna." kertoo Rauramo.

Tapahtuman mahdollistaa Tuborg.

RAVE SAVES - The biggest charity electronic music event in Finland
7.4.2012, Virgin Oil, Mannerheimintie 5, Helsinki
Liput 10€ ovelta

Lisätietoja:
https://www.facebook.com/Ravesaves
http://www.amnesty.fi
http://www.virginoil.fi