THOMAS GOLD

  From until   Tickets 12€   www.facebook.com/…/249301898488251  
Fredan Tivoli, Helsinki   Show map

THOMAS GOLD (Axtone)
LOVETONE
SERGEI SHKUROFF
TURISMO


Münchenista kotoisin oleva, mutta nykyään koko maailmaa kiertävä Thomas Gold saapuu kiirastorstaina 5.4 DJ-keikalle Fredan Tivoliin.

Thomas on tehnyt nousuaan kohti klubimaailman eliittiä jo useamman vuoden ajan, mutta todellinen läpimurto tapahtui 2011. Hänen tuotantonsa ja remixinsä muun muassa Toolroomilla ja Axtonella ovat taanneet, että miehen musiikkia on soinut lähes joka ilta kaikilla maailman merkittävillä klubeilla viimeisen vuoden aikana. DJ-keikkoja hän on tehnyt lukuisilla nimekkäillä areenoilla ympäri maailmaa, kuten Pacha Ibizalla ja Ministry of Soundissa. Pian hänet nähdään ja kuullaan siis myös Fredan Tivolissa.

Fredan Tivoli isännöi legendaarista ja vaikuttavaa ravintolatilaa osoitteessa Fredrikinkatu 51. Vuosien varrella Tivolissa ovat vierailleet lukuisat kotimaiset ja kansainväliset supertähdet ja kärkinimet, kuten Above & Beyond, Pendulum ja LMFAO vain muutamia mainiten. Tivolin laadukas äänentoisto ja pätevä henkilökunta tarjoavat loistavat puitteet illalle kuin illalle, myös 5.4 Thomas Goldin keikalle.

http://thomas-gold.com/
https://twitter.com/thomasgold
http://www.facebook.com/djthomasgold